Zonguldak Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Abdurrahman Yılmaz, görevi başındayken 2 kişi tarafından darp edilerek yaralandı. Taburcu olan Yılmaz, görevine devam ediyor. Yaşanan site. İlgili konuşan Yılmaz, darp edilen şahısların ailesi tarafından aranmamasının kendisini üzdüğünü söyledi.

Darp acısının geçtiğini söyleyen Yılmaz, "Geçtiğimiz hafta bir hafta önce bir saldırıyorlar bunlar. Darp edildim alkollü şahıslar tarafından. Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavinin tamamlandıktan sonra soğuksu polis karakolunda suç duyurusunda bulundum. Benim darp acısı geçti ama kalbimde çok büyük bir kırıklık var.

Acı var. Bu aile darp eden gençlerin ailesinden bir tanesi çıkıp da bana geçmiş olsun dileğinde bulunmadı. Demek ki bu aile kopukluğu. Ailesi. Niye? Çocuklarıyla ilgilenmiyor. Hani cebine para koyuyor cep telefonunu veriyor. Benim oğlum okula gidiyor.  Çocuklarını kontrol etmiyor. Bu olaydan sonra söylemek istediğim şu. Ne olur rica ediyorum bakın. Gençlik kanı kaynıyor. Çocukların cebine para koyup ellerine cep telefonu alıp okula göndermekle bu işi de olmuyor.

Zaten şu anda hani haftada bir defa olsun veya iki defa olsun. Gidin bir okulunda öğretmeniyle görüşün arkadaş çevresine bakın. Tek söyleyeceğim o. Yani gerçekten rencide oldum ya. Tamam darp acısı geçti ama kalbimde tek kırıklık aile fertlerinden bir tanesi geçmiş olsun dememesi. Beni üzdü" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

darp3 (2)

Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı

darp3 (1)

Editör: Murat Barutçu