Taziyeden dönen aile faciayı yaşadı! 3 ölü, 2'si ağır 4 yaralı! Taziyeden dönen aile faciayı yaşadı! 3 ölü, 2'si ağır 4 yaralı!

Diyarbakır’da, temizlik işçisine çarparak ölümüne neden olan ardından olay yerinden kaçan ticari taksinin sürücüsü polise teslim oldu.
Kaza, dün akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı’nda meydana geldi. Belediyede temizlik personeli olarak çalışan Orhan Tarcan (45), caddedeki çöp konteynerini kamyona dökmek istedi. O esnada arkadan gelen M.A. idaresindeki 21 TT 0802 plakalı ticari taksi, Tarcan’a çarptı. M.A. sonrasında taksiden inip kaçtı. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Durumun ihbar edilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Tarcan’ı ilk müdahalesinin ardından çevredeki özel hastaneye kaldırdı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen Tarcan kurtarılamadı. M.A., bir süre sonra Kayapınar Şehit Alişan Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.
Tarcan’ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldükten sonra yakınları tarafından Bağlar ilçesindeki Yeniköy Asri Mezarlığı'nda defnedildi. M.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor. İHA

AW109228_01 (1)

AW109228_02 (1)

AW109228_05 (1)

Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı; “Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor” Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı; “Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor”

AW109228_04 (1)

Editör: Virda Şahin