Taraftar Haberleri

Taraftar haberleri ve güncel Taraftar gelişmeleri, Taraftar ile ilgili tüm video, Taraftar fotoğrafları ve Taraftar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Spor

Zonguldak Kömürspor Cumartesi maçında 1 puan önündeki Altınordu’yu konuk edecek

Türkiye Gündemi

Fethiyespor-Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya...

Spor

Esenler Erokspor maçına odaklanan Mustafa Özer’den galibiyet sözü

Spor

Kırmızı-Lacivertli yönetim, bilet fiyatlarında yeniden düzenlemeye gitti

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve büyük Galatasaray taraftarı olan Cenk Atalı, 400 kişilik ekiple şampiyonlar ligi maçına gitti.

Dünya

İspanya’da önce genç kızların kalbini fethetti, sıra taraftarda

Türkiye Gündemi

Sakarya 2. Amatör Lig’de oynanan amatör müsabakada, bir futbolcunun tellere çıkarak ayağındaki çivili kramponla taraftarın kafasına tekme attı.

Spor

Zonguldak Kömürspor 2023-2024 sezonunda iç saha maçlarını çok farklı stat ambiyansında oynayacak

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve büyük Galatasaray taraftarı olan Cenk Atalı, 100 kişilik ekiple Galatasaray Başakşehir maçına gitti.

Zonguldak

Anavatan Partisi Milletvekili Adayı Gündoğan Mazaklı, Madencioğlu taraftar grubu için atölye kurdu.

Zonguldak

Zonguldaklı genç Yasin Kavraz, dün oynanan Galatasaray ile Karagümrükspor maçında, kız arkadaşı Betül Kırıcı'ya 50 taraftarın önünde evlenme teklif etti.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve büyük Galatasaray taraftarı olan Cenk Atalı, 100 kişilik ekiple Fatih Karagümrük maçına gitti.