Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, 28 Ekim Cumartesi günü Altınordu’yla oynayacakları karşılaşma öncesi 12’nci adama seslendi. Kırmızı-Lacivertli teknik adam, iç saha mücadelesinde tribünleri dolu görmek istediğini belirtirken, camia ve taraftara deplasmandan sonra iç sahada da ilk 3 puan sevinci yaşatacağını söyledi.

Beyaz grupta ilk galibiyetini geçen hafta deplasmanda Nazilli Belediyespor’dan alan Zonguldak Kömürspor, iç sahada da kazanmak istiyor. Şenol Demir ve öğrencileri, Cumartesi maçının hazırlıklarına start verdi. Sakatlık problemi yaşayan Serhat Doğukan dışında eksik futbolcunun bulunmadığı Zonguldak Kömürspor’da, teknik ekipten futbolculara kadar tüm herkes 11’inci hafta mücadelesine konsantre olmuş durumda.

GALİBİYET İLAÇ OLDU

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, haftalar sonra gelen Nazilli Belediyespor galibiyetinin takıma çok büyük moral olduğunu belirtti. Deplasmanda alınan 3-0’lık net galibiyetin önemli bir galibiyet olduğunun altını çizen Demir, rakibe çok iyi çalıştıklarını, bu çalışmaların karşılığını 3 gol ve 3 puanla aldıklarını kaydetti.

NAZİLLİ'Yİ UNUTTUK

Bu maçın geride kaldığını, artık sadece Altınordu maçını düşünmeye başladıklarını aktaran Kırmızı-Lacivertli teknik adam, mutlak kazanmaları gereken bir 90 dakika oynayacaklarını ifade etti. İç sahada alınacak 3 puanın önemine vurgu yapan Demir, Nazilli galibiyetinin bir anlam ifade etmesi için Altınordu engelini mutlaka 3 puanla geçmek zorunda olduklarını vurguladı.

Karşılaşmaya 3 puan düşüncesiyle hazırlandıklarını belirten Şenol hoca, 12’nci güç taraftara çağrıda bulundu.

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

ALTINORDU'YA DEPLASMAN HAVASI YAŞATMALIYIZ

Altınordu maçında taraftara büyük iş düşeceğine parmak basan Kırmızı-Lacivertli teknik adam, “Altınordu hafife alınmayacak takımlardan biri. Altyapısı sağlam, gençlerden oluşan ve çok pas yapan bir takım. Rakibin artı yönlerini çok iyi ezberledik. Buna göre bir program belirleyip hazırlanacağız. Altınordu’ya Zonguldak’ta deplasman havası yaşatmalıyız. Ben göreve başladıktan sonra evimizde oynayacağımız ikinci maç. Ankaraspor maçında tribünler bomboştu. Altınordu maçında tribünleri dolu görmek istiyorum. Kazanacaksak taraftarımızla kazanacağız. Deplasmandan sonra evimizde de ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunu bu hafta başarmalıyız. Takım halinde 3 puana şartlandık. Galibiyete hazırız. Evimizde sezonun ilk 3 puanını alıp sevinci taraftarımızla yaşamak en büyük arzum. Cumartesi karşılaşmasında tribünleri dolu görmek istiyorum. Bu kritik süreçte 12’nci adamın desteğine çok ihtiyacımız var. İyi günde herkes yanımızda. Önemli olan kötü günde yanımızda olmaları. Tüm herkesi şimdiden maça davet ediyorum. Biz 3 puana inanmış durumdayız. Cumartesi günü galibiyetin sevincini inşallah hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ