2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda fırtınalar estirdi. Tamamen galibiyete odaklanan bir düşünceye sahip Özer, futbolcularını sık sık uyardı, hata oranının minimum seviyeye indirilmesini istedi.

Geçen hafta 1461 Trabzon karşısında yapılan bireysel hatalara değinen, bu hataların Esenler Erokspor maçına kesinlikle tekrarlanmaması gerektiğine vurgu yapan Kırmızı-Lacivertli teknik adam, taktik antrenman ve çift kale maç sırasında oyunu sık sık durdurup öğrencilerine yapılması gerekenleri anlattı.

Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü

İlk hafta alınan 1461 Trabzon yenilgisinin kaza olduğunu, iç sahada lider Esenler Erokspor’la oynayacakları maçı kazanıp 3 puan kaybını telafi edeceklerini dile getiren Mustafa Özer, iç sahada alacakları galibiyeti taraftara armağan edeceklerini söyledi.

Bu konuda takımına güvenini ortaya koyan Kırmızı-Lacivertli teknik adam, her geçen gün toparlandıklarını belirtirken, “Zamana ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Geçiş süreci sancılı olabilir. Bu süreçte toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp iyi bir seviye yakalamak istiyoruz” dedi.

Esenler Erokspor’un nasıl bir takım yapısına sahip olduğunu çok iyi bildiklerini ve buna göre önlem aldıklarını aktaran Mustafa hoca, “Esenler Erokspor çok iyi ve kadro yönünden güçlü bir takım. İlk iki maçta neler yaptıklarını gördük. Geçen hafta oynadıkları maçı izledik ve ortaya çıkan analizler doğrultusunda bir taktik strateji geliştirdik. Hafta boyunca rakibe göre çalışmalar yaptık. Üçüncü bölgede çok olduklarını biliyoruz. Yaratıcı ve skor özellikli oyunculara sahipler. Önlemlerimizi aldık. Nasıl bir taktikle oynayacağımızı, oyuncularımıza harfiyen anlattık. Maça yüzde 100 konsantre olmuş vaziyetteyiz. Her ne kadar güçlü bir rakiple oynayacak olsak da, taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Evimizde gülen ve kazanan taraf olacağız” diye konuştu.

Özer, açıklamalarının son bölümünde taraftara seslendi. İç sahada bu sezonun ilk karşılaşmasını oynayacaklarını anımsatan Özer, “Zonguldak sevdalısı tüm herkesi, Pazar günü maçımıza bekliyoruz. Çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Taraftarımızdan ve halkımızdan özellikle rica ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar. Tribünleri dolu görmek istiyorum. Taraftarımız bizim arkamızda olduğu müddetçe, biz iyi sonuçlar alacağız. Esenler Erokspor karşısında alacağımız 3 puanı, taraftarımıza armağan edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ