2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yönetim, 10 Eylül Pazar günü Esenler Erokspor’la oynanacak sezonun ilk iç saha karşılaşması öncesi bilet fiyatlarında düzenlemeye gitti. Kırmızı-Lacivert yönetim, taraftarın ekonomik ve alım gücünü göz önünde tutup kapalı, kale arkası ve açık maraton bilet fiyatlarını sabitledi. Bu doğrultuda alınan karar üzerine, bu sezon iç sahada oynanacak tüm maçlarda tribün ayırt etmeksizin tüm biletler 50 TL’den satılacak.

Yönetim kurulu kararıyla belirlenen yeni bilet fiyatları, spor kamuoyuna duyuruldu. Tribüne daha çok taraftar çekmek için alınan kararla birlikte her kesimden taraftar ve vatandaşın alabileceği biletler, Pazar günü 16.00’da oynanacak karşılaşma öncesi Karaelmas Kemal Köksal Stadı gişelerinden temin edilebilecek.

Esenler Erokspor maçıyla sezonun ilk iç saha karşılaşmasını oynayacak olan Zonguldak Kömürspor, daha sonra ilk yarının sonuna kadar 23 Eylül Cumartesi günü Diyarbekirspor, 8 Ekim Pazar günü Yeni Mersin İdmanyurdu, 18 Ekim Çarşamba günü Ankaraspor, 28 Ekim Cumartesi günü Altınordu, 12 Kasım Pazar günü Ankara Demirspor, 26 Kasım Pazar günü Bucaspor 1928, 10 Aralık Pazar günü Serik Belediyespor, 24 Aralık Pazar günü Kırklarelispor maçlarında da iç saha mücadelesi verecek.

İlk yarıda 9 karşılaşmayı taraftarı önünde oynayacak Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda ise evindeki maçlarda, 21 Ocak 2024 Pazar günü 1461 Trabzon, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Hes İlaç Afyonspor, 11 Şubat 2024 Pazar günü Vanspor FK, 25 Şubat Pazar günü Karacabey Belediyespor, 6 Mart 2024 Çarşamba günü Nazilli Belediyespor, 7 Mart Pazar günü Beyoğlu Yeniçarşıspor, 3 Nisan 2024 Çarşamba günü Bursaspor, 14 Nisan Pazar günü Adıyaman FK, 28 Nisan 2024 Pazar günü Kırşehir FK’yı konuk edecek.

Öte taraftan, dün toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, Zonguldak Kömürspor-Esenler Erokspor maçıyla ilgili bir takım kararlar aldı. Bu kararlardan biri misafir takım taraftarıyla ilgili oldu. Kısa bir süre önce stat ve tribünde yapılan incelemede açık maratonda ağırlanacağı belirtilen misafir takım taraftarlarının, geçmiş maçlarda olduğu gibi yeniden kale arkasına alınmasına karar verildi.

SPOR SERVİSİ

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ