Hava durumu Haberleri

Hava durumu haberleri ve güncel Hava durumu gelişmeleri, Hava durumu ile ilgili tüm video, Hava durumu fotoğrafları ve Hava durumu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları hariç tüm bölgelerimizin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerine göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu, yer yer yağışlı hava hakim olacak.

Bartın

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Düzce, Zonguldak, Bartın ile Kastamonu’da yağış bekleniyor.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji uzmanları, hafta sonu Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının belirgin seviyede düşebileceğini açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak'ta son haftalarda etkili olan kötü hava şartlarının ardından çıkan güneş vatandaşların içini ısıttı.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Zonguldak ve çevresinde hafta sonu dondurucu soğuğun etkili olabileceğini belirtti.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarına göre yağışlı havanın bugün öğlen itibarı ile durması bekleniyor. Sağanak yağış haftanın ilk günlerinde...

Zonguldak

Kocaeli, Yalova, Düzce, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Devrek, Karasu, Alaplı, Karabük, Cide, Bozkurt, Ayancık, Sinop meteoroloji tarafından uyarıldı

Zonguldak

Alçaklara sağanak, yükseklere kar

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den ülke geneline kar uyarısı.

Zonguldak

Zonguldak güne soğuk ve yağışlı uyandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından kentte sabah saatlerinde başlayan yağış etkili oldu.

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarına göre yurdum batısı yağışlı havanın etkisine girerken, 3 il için sarı kodlu uyarı yapıldı.