Meteoroloji'den alınan son dakika hava durumu bilgilerine göre, Cuma gününden itibaren hafta sonu boyunca Türkiye genelinde sıcaklıkların belirgin şekilde düşeceği bildirildi. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre, İstanbul'un kapısına kadar dayanan bir kar yağışı beklenirken, İstanbul'da 38 saat boyunca kesintisiz bir yağış görülecek. Kar yağışının özellikle Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da başlaması öngörülüyor.

Düzce sinema dünyasının da gözdesi Düzce sinema dünyasının da gözdesi

Meteoroloji güncel hava durumu raporuna göre, genellikle mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların cumartesi gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve batı kesimlerde belirgin şekilde azalacağı ifade edildi. Cuma sabahı Trakya ve Marmara'nın batısında yağış başlaması bekleniyor.

Zonguldak'ta ise Cumartesi gecesi hava sıcaklıklarının 6 dereceye düşmesi öngörülüyor. Gündüz saatlerinde ise hava sıcaklığının 11 derece civarında seyredeceği tahmin edilirken, hafta sonu boyunca iki gün süresince yağış bekleniyor. Bu hava durumu değişiklikleri, bölgedeki vatandaşların ve yetkililerin gerekli tedbirleri almalarını önemli kılıyor. / Haber Merkezi

KAR KAPIYA DAYANDI-1

KAR KAPIYA DAYANDI-2KAR KAPIYA DAYANDI-3

KAR KAPIYA DAYANDI-4

KAR KAPIYA DAYANDI-5

Editör: Murat Barutçu