Eskişehir haberleri Haberleri

eskişehir haberleri haberleri ve güncel eskişehir haberleri gelişmeleri, eskişehir haberleri ile ilgili tüm video, eskişehir haberleri fotoğrafları ve eskişehir haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Eskişehir’de vatandaşlar, erken saatlerde geldikleri Merkez Bankası önünde metrelerce madeni para kuyruğu oluşturdu.

Türkiye Gündemi

Eskişehir’de yaşayan İsmet Demir, bisikletinin önüne yapıştırdığı ‘Arabadan in, bisiklete’ bin sloganıyla dikkatleri topladı.

Türkiye Gündemi

Aktarlık yapan Şamil Yalçıner, dükkanına ‘Sağlığınız için kaya tuzu kullanın’ yazısı asarak vatandaşın dikkatini çekti.

Türkiye Gündemi

Eskişehir’de 100 gün süren hububat alım kampanyasında 453 bin 500 ton ile Cumhuriyet tarihinin 100’üncü yılında hububat alım rekoru kırıldı.

Türkiye Gündemi

Eskişehir’de Filistin’e destek için 100 araçlık konvoy düzenlendi ardından dua edildi.

Türkiye Gündemi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) heyeti, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 2023-2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı.

Türkiye Gündemi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Kongresi’nde rakibi Figen Kahya’yı 63 oy farkla geçen Av. Talat Yalaz, il başkanı seçildi.

Türkiye Gündemi

Sivrihisar Belediyesi’nin düzenlediği Kurtuluş Yıldönümü etkinliklerinde Munise Ertok tarafından organize edilen Gönül Dağı Defilesi, Bilal Baştemur yönetiminde 42 modelle gerçekleşti.

Sağlık

Eskişehir’de aktarlık yapan Koray Özkılıç, sıcak havalarda tarçın, zencefil ve limon melisa otu gibi ürünlerin tansiyonun yükselmesini önlediğini söyledi.

Eğitim

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı lisans programları için gerçekleştirilen özel yetenek sınavları 21 Ağustos Pazartesi günü başladı. Sahne Sanatları, Müzikoloji, Müzik,...

Genel

Eskişehir'de, Odunpazarı ilçesinin Emek Mahallesi Ömür Sokağı'nda uzun bir süredir terkedilmiş halde duran plakasız ve yıpranmış otomobil, mahalle sakinlerinin ve...

Türkiye Gündemi

Eskişehir'in İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alparslan, yaklaşık 2 yıldır hayırseverlerlerden aldığı destekle ihtiyaç sahipleri için her hafta 25-30 aileye ekmek...