Eve giren hırsız  binlerce lirayı çaldı! Eve giren hırsız binlerce lirayı çaldı!

Eskişehir Haber - Eskişehir'in Yıldıztepe Mahallesi'nde yaşanan bir hırsızlık olayında, güvenlik kamerasına yansıyan ilginç bir an yaşandı. Apartmana giren hırsızlık şüphelilerinden biri, kameralara yaptığı el hareketiyle dikkatleri çekti.

Edinilen bilgilere göre, apartmana hırsızlık amacıyla giren 3 kadın, güvenlik kamerasının varlığıyla karşılaştı. Yüzleri açık bir şekilde hareket eden kadın hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalanma riskini göze alarak ilginç bir harekete imza attı. Şüphelilerden biri, güvenlik kamerasına dönüp 'el hareketi' yaparak içeri girdi.

Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı! Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı!

Olayı gören apartman sakinleri, güvenlik kamerasını kontrol ettiğinde yaşanan bu olay karşısında şaşkına döndü. Hırsızlık şüphelisinin cesurca yaptığı el hareketi, "Bu kadarına da pes" dedirtti.

Polis ekipleri, hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Büyükbaş hayvan hırsızı, jandarmadan kaçamadı Büyükbaş hayvan hırsızı, jandarmadan kaçamadı

Hırsızlar suçüstü yakalandı Hırsızlar suçüstü yakalandı

Hırsızlık suçlarından aranan genç kadın polisten kaçamadı Hırsızlık suçlarından aranan genç kadın polisten kaçamadı

AW005359_01

Editör: Virda Şahin