Posbıyık, 40 derece sıcakta asfalt döken işçilerini unutmadı! Posbıyık, 40 derece sıcakta asfalt döken işçilerini unutmadı!

Eskişehir Haber - Eskişehirli kedisever Mustafa Rahmi Erçetin, sevimli kedisi Slyvia'yı omzunda gezdirerek İstanbul'un tarihi mekan ve sokaklarını keşfetmeye çıktı. Bu ilginç sahne, turistlerin büyük ilgisini çekti.

Eskişehir'de yaşayan Mustafa Rahmi Erçetin, sadık dostu Slyvia ile birlikte uzun yıllardır bir arada. Bu sefer ikili, heyecan verici bir İstanbul gezisine çıktı. Boğaz manzarasında çay keyfi yaparken ve megakentin tarihi yerlerini gezerken Slyvia omzunda yerini almıştı. Kız Kulesi, Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Cami, Galata Kulesi ve Taksim Meydanı gibi turistik mekanları ziyaret ederken bile kedisi onunla birlikteydi.

 

Belediye, toplamda 4 yeni park daha yapacak! Belediye, toplamda 4 yeni park daha yapacak!

Bu ilginç ve sevimli sahne, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekti. İnsanlar Slyvia'yı sevdikten sonra, onunla hatıra fotoğrafları çekinmekten geri kalmadılar. Slyvia, adeta bir ünlü gibi, turistlerin gözdesi haline geldi.

Slyvia'nın masum ve dost canlısı tavırları, insanların yüzünde gülümsemelere neden oldu ve bu özel anları yaşamak için birçok turistin onlarla birlikte dolaşmak istediği belirtildi. İHA

İki eski 10 numara, uzun yıllar forma giydikleri Zonguldak Kömürspor’un rakibi oldu İki eski 10 numara, uzun yıllar forma giydikleri Zonguldak Kömürspor’un rakibi oldu

AW943376_01

AW943376_05

AW943376_06

AW943376_04

AW943376_03

Türkiye'de Gelişen Sektör: Otomasyon Süreçleri Türkiye'de Gelişen Sektör: Otomasyon Süreçleri

AW943376_02

Editör: Virda Şahin