Bayraklı Haberleri

bayraklı haberleri ve güncel bayraklı gelişmeleri, bayraklı ile ilgili tüm video, bayraklı fotoğrafları ve bayraklı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje çarpan otomobilde bulunan 2 arkadaş, camdan yola savrulmaları sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

İki kişinin silahlı düellosu ve tabancayla yaralama anı, çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Türkiye Gündemi

Reklam tabelası asmak için vinç yardımıyla bir plazanın 10'uncu katına çıktıkları öne sürülen 2 işçi, vinç zincirinin kopması sonucu aşağı...

Türkiye Gündemi

Yerde hareketsiz yatar vaziyette bulunan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulunan kişinin üzerinden 944 bin liralık çek çıktı.

Türkiye Gündemi

Pazartesi günü boşanacakları öğrenilen karı-kocanın son tartışması ölümle bitti. Yatak odasında elindeki silahla önce karısını öldüren adam, daha sonra aynı...

Türkiye Gündemi

Duş almak için banyoya giren 12 yıllık polis memuru, elektrikli şofbendeki kaçak nedeniyle akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

20 Eylül günü çıkan ve iki kişinin hayatını kaybettiği eğlence mekanındaki yangınla ilgili bir kadın, emniyete giderek teslim oldu.

Türkiye Gündemi

Okul öncesi eğitim çalışmalarıyla fark oluşturan Bayraklı Belediyesi, yeni sezonda belediye okullarında görev yapacak öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için...

Türkiye Gündemi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde şok edici bir olay meydana geldi. Bir kişi, aralarında anlaşmazlık bulunan dayılarını silahla vurup kaçtı.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen olayda, Türkmenistan uyruklu olan ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetleri işleyen Saparmurad Hallyev tutuklandı.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, Çeşme'de film gibi operasyonla yakalandı.