Ege Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen sınava yüzlerce kişi katıldı, büyük heyecan yaşandı. Başkan Serdar Sandal, “Okul öncesi eğitime büyük önem veriyor, çocuklarımızı yetiştirecek öğretmenlerimizi de adil, şeffaf ve liyakat esaslı bir yöntemle belirliyoruz” dedi.

Okul öncesi eğitime verdiği önemle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, bünyesinde görev alacak öğretmen, psikolog ve psikolojik danışmanlar için Ege Üniversitesi iş birliğiyle bir kez daha seçme sınavı düzenledi. Yüzlerce öğretmen ve eğitmen sınav heyecanı yaşadı. Sınava girenler, liyakat esaslı bir istihdam modeli uygulandığı için Bayraklı Belediyesi’ne teşekkür etti, bu anlayışın tüm Türkiye’ye örnek olmasını istedi.

"Çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz"

Başarıdan başarıya Başarıdan başarıya

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı’ya özgü katılımcı, demokratik ve dayanışmayı ön planda tutan eğitim modelimizle çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz. Bu hedefe giderken; alanında uzman, doğru eğitmen seçimini çok önemsiyoruz. Ege Üniversitesi ve profesyonel kadrolarıyla iş birliği yaparak en doğru tercihi belirliyoruz. Aynı zamanda belirli oranda da olsa öğretmen istihdamı konusunda ilçemize katkı sunuyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı koşullarda, en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sınava giren tüm meslektaşlarımın heyecanını paylaşıyor, emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: iha