Emisyon asfalt çalışmaları başladı Emisyon asfalt çalışmaları başladı

İzmir Haber - İzmir'in Bayraklı ilçesinde şok edici bir olay meydana geldi. Bir kişi, aralarında anlaşmazlık bulunan dayılarını silahla vurup kaçtı. Cinayet şüphelisi yeğeni yakalamak için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Minibüs ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı Minibüs ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Olay, dün akşam saatlerinde Adalet Mahallesi'nde gerçekleşti. B.M.K. (35) isimli şahıs, dayıları Basri Korucu (52) ve C.K.'nın (49) yanına giderek aralarında başlayan tartışmayı kavgaya dönüştürdü. Şiddetli tartışmanın ortasında, B.M.K. yanında getirdiği tabanca ile dayılarına ateş açtı. Basri Korucu ve C.K., vücutlarına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığıldı. Ardından şüpheli hızla olay yerinden kaçtı.

 

Zonguldak’ın gururu oldular! Zonguldak’ın gururu oldular!

Olayı duyanlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ancak Basri Korucu'nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek yaşamını yitirdiği belirlendi. Diğer yaralı C.K.'nın tedavisi ise hala devam ediyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

Selfie çekilmeye koşarak gelen inek, gülümsetti Selfie çekilmeye koşarak gelen inek, gülümsetti

Polis ekipleri, olayın ardından şüpheli B.M.K.'yı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Cinayetin şüphelisi B.M.K. her yerde aranıyor. Polis yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın hızla sürdüğünü ve güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı. Şüphelinin yakalanması için tüm güvenlik birimleri seferber edildi. İHA

Kimin kusuru? Kimin kusuru?

AW938993_02

AW938993_03

AW938993_01

Editör: Virda Şahin