AW050125_01

Yolda yürürken etrafa rastgele ateş açtı! Yolda yürürken etrafa rastgele ateş açtı!

İzmir Haber - İzmir'in Bayraklı ilçesinde 20 Eylül günü çıkan ve iki kişinin hayatını kaybettiği eğlence mekanındaki yangınla ilgili bir kadın, emniyete giderek teslim oldu.

Olay, ilçeye bağlı Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak'ta bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Sabahın ilk saatlerinde eğlence mekanında henüz tespit edilemeyen bir sebepten yangın çıkmış, meydana gelen olayın ardından itfaiye ekipleri yangını söndürmüştü. Ekipler tarafından yapılan incelemede, dumandan etkilendiği öğrenilen emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in (67) öldüğü tespit edilirken, vücudunda yanıklar olan işletme sahibi Mustafa Bendeş ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırılmıştı. Burada tedavi altına alınan Bendeş de hayatını kaybederken, olayla ilgili polis ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı.

AW050125_04

19 GÜN SONRA TESLİM OLDU

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, önceki gün polis merkezine giden E.B. (36) adlı bir kadının, yangını çıkartarak 2 kişinin ölümüne sebep olduğunu söylediği öğrenildi. E.B.'nin yanarak feci şekilde can veren Mustafa Bendeş'in sevgilisi olduğunu, sürekli kavga ettiklerini ve olay günü ise yine tartıştıklarını ve kendisine şişe fırlatıp hakaret ettiğini ve o kızgınlıkla çantadan çıkardığı çakmak ile bez parçasını tutuşturup pençeden içeriye attığını ve ardından bir süre bekleyip alevlerin dükkanı sardığını gördükten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtığını itiraf ettiği ileri sürüldü.

Aracında ölü halde bulundu Aracında ölü halde bulundu

VİCDAN AZABI ÇEKTİĞİ İÇİN TESLİM OLDU

Yangında sevgilisinin yanarak ölmesi ve emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner'in de dumandan zehirlenerek ölmesinin ardından 19 gündür vicdan azabı çektiğini belirten genç kadın E.B.'nin, polislere sözlü olarak verdiği ifadesinde vicdan azabı çektiği için teslim olduğunu söylediği öğrenildi.

TTK geri adım attı! TTK geri adım attı!

TUTUKLANDI

İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen E.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İHA

AW050125_03

AW050125_02

 

Kastamonulu aile faciadan döndü! 1'i bebek 5 yaralı Kastamonulu aile faciadan döndü! 1'i bebek 5 yaralı

Motosiklet sürücüsü önce yayaya çarptı, sonra da minibüse Motosiklet sürücüsü önce yayaya çarptı, sonra da minibüse

Feci kaza! Bir ölüm, bir kurtuluş! Feci kaza! Bir ölüm, bir kurtuluş!

Görev dönüşü şehit olan güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı Görev dönüşü şehit olan güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı

Başarıdan başarıya Başarıdan başarıya

Boz ayı, tırın kurbanı oldu, orman müdürü gözyaşları içinde ayıya veda etti Boz ayı, tırın kurbanı oldu, orman müdürü gözyaşları içinde ayıya veda etti

Yol kenarında yürüyen anne ve çocuğu beton mikser ezdi Yol kenarında yürüyen anne ve çocuğu beton mikser ezdi

3 çocuk babasının cesedi ormanda bulundu 3 çocuk babasının cesedi ormanda bulundu

Editör: Virda Şahin