Adana haberleri Haberleri

Adana haberleri haberleri ve güncel Adana haberleri gelişmeleri, Adana haberleri ile ilgili tüm video, Adana haberleri fotoğrafları ve Adana haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 20 yaşındaki genç kızın kaybolduğu bildirildi. Genç kızı bulmak için su altı polisleri kanalda...

Türkiye Gündemi

Adana'da tüfekle havaya ateş ederek elektrik hattının kopmasına ve akımın gitmesine sebep olan bir kişi, sinirlenen kuzenini tabancayla öldürdü.

Türkiye Gündemi

Adana’nın Aladağ ilçesinde bulunan Küp Şelalesi'ne gezmeye gelen bir genç, serinlemek için suya girdiği sırada boğularak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Adana'da Kurban Bayramı'nda borca iki koyun alıp ödemeyen bir kişi, parasını isteyen şahsı silahla vurarak yaraladı.

Türkiye Gündemi

Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türkiye Gündemi

Adana'da sokak ortasında tabancayla vurulan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Olayın faili henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi.

Türkiye Gündemi

Adana’da madde bağımlısı bir kişi alt geçit köprüsünün üzerine çıkarak kendini jiletleyip ortalığı birbirine kattı.

Türkiye Gündemi

Adana’da kendisini 7 defa bıçaklayarak ölümün eşiğine getiren kocasından 3 yıl sonra boşanabilen Dilek hemşire, boşanma zaferini balonlarla kutladı.

Türkiye Gündemi

Adana’da bir kişinin yaklaşık 70 bin lira değerindeki motosikleti evinin önünden çalındı.

Türkiye Gündemi

Adana’da sokakta tartıştığı bir kişiyi öldürüp kaçan şüpheli yakalanıp tutuklandı. Cinayetle ilgili bir şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Adana'da, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı yaşlı bir adam otomobil içerisinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Adana’da bir kişiyi tabanca ile vurarak öldürmekten tutuklanan katil zanlısı ifadesinde, "Öldürmek istemiyordum, ayağına ateş etmek istedim" dedi.