Sıcaktan bunalan köpek dereye girdi, vatandaşlar itfaiyeyi çağırdı! Sıcaktan bunalan köpek dereye girdi, vatandaşlar itfaiyeyi çağırdı!

Adana Haber - Adana’da bir kişinin yaklaşık 70 bin lira değerindeki motosikleti evinin önünden çalındı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, hırsızlardan birinin iş üstündeyken güvenlik kamerasını fark edip vazgeçtiği, diğer hırsızın ise arkadaşını ikna etmek için çabaladığı ve daha sonra tekrar anlaşıp hırsızlığı yapmaları pes dedirtti.

Pompalı tüfekle iş yerini kurşunladılar Pompalı tüfekle iş yerini kurşunladılar

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi’nde 29 Haziran sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Batur’a (27) ait 01 AHT 815 plakalı motosiklet kimliği belirsiz 2 şüpheli tarafından çalındı. Sabah dışarı çıktığında motosikletinin olmadığını fark eden Batur, hemen güvenlik kameralarına baktı ve hırsızlığı görüp polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alıp hırsızları yakalamak için çalışmaya başladı.

Muğla’da “düzensiz göç” uygulaması Muğla’da “düzensiz göç” uygulaması

ÖNCE VAZGEÇTİ, ARKADAŞI İKNA EDİNCE TEKRAR ANLAŞIP HIRSIZLIK YAPTILAR

Güvenlik kamerası görüntülerinde iş üstündeyken hırsızlardan birinin kamerayı fark edip uzaklaştığı, diğer hırsızın ise arkadaşını ikna etmek için çabaladığı ve daha sonra anlaşıp hırsızlığı yaptıkları yer aldı.

Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi

Ula’da 10 işyeri zarar gördü Ula’da 10 işyeri zarar gördü

İhlas Haber Ajansı’na konuşan olayın mağduru İsmail Batur, “2 hırsız motosikletimin direksiyon kilidini patlatıp merkez parkın içerisine götürdüler. Polise bildirdik, şikayette bulunduk. Motosiklet aslında abimindi, kendisi otomobil alınca bana hediye etmişti. Onun emekleriyle bu motosiklet alınmıştı. Ben motosikletin bulunmasını ve hırsızların hak ettiği cezayı almasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Tiktok fenomeni elektrik akımına kapılarak öldü Tiktok fenomeni elektrik akımına kapılarak öldü

“ARAMIZDA DUYGUSAL BİR BAĞ OLUŞTU”

Hırsızların motosikleti getirmesi halinde şikayetini geri çekeceğini söyleyen Batur, “Hırsızlardan birisi güvenlik kamerasını fark edip gidiyor. İleride diğer arkadaşıyla tartışıyorlar ve ikna olup geri dönüyorlar. Motosikletimi çalıyorlar. Hırsızlar motosikleti getirsin şikayetimi geri çekeceğim. Motosiklet ile o kadar yol yaptım ki aramızda duygusal bir bağ oluştu. Eğer ben bulmadan motosikletim gelirse gerekeni yaparım” diye konuştu. İHA

Gölgede dinlenen köpeğe taş attı Gölgede dinlenen köpeğe taş attı

AW932813_01

AW932813_06

AW932813_03

AW932813_04

AW932813_02

Editör: Virda Şahin