Zonguldak sular altında Zonguldak sular altında

Adana Haber - Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 20 yaşındaki genç kızın kaybolduğu bildirildi. Genç kızı bulmak için su altı polisleri kanalda arama çalışmalarına başladı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Köprülü Mahallesi'nde meydana geldi. Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında bir genç kızın çırpındığını fark edenler durumu hemen polise bildirdi. Genç kızın kimliğinin Ayşe Çetin olduğu öğrenildi. Ancak, akıntının etkisiyle kısa süre sonra genç kız gözden kayboldu. Olay yerine Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı ekipler sevk edildi. Dalgıç polisler, sulama kanalına girerek Ayşe Çetin'i aramaya başladı ancak henüz bulunamadı. Kızının suda kaybolduğunu öğrenen anne Sultan Çetin, arama çalışmalarını gözyaşları içinde takip etti.

 

Aile çay bahçesinde sona gelindi Aile çay bahçesinde sona gelindi

Sultan Çetin'in, "Kızım, sen orada yüzemezsin. Annem, sen yüzmeyi bilmiyorsun" diyerek feryat etmesi yürekleri dağlarken, bölgedeki bir vatandaş olan Aziz Karayürek de, "Ben gördüğümde suda çırpınıyordu. Yüzme bilseydim, kurtarmak için atlamıştım. Ancak etrafta kimse yoktu ve bir süre sonra suda kayboldu" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Ayşe Çetin'in dün gece saatlerinde yine sulama kanalına girdiği ve mahalledeki bir genç tarafından çıkarıldığı belirlendi. Arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, olayı merak eden vatandaşlar bu trajik durumu film gibi izledi. İHA

Ekmeğe zam! Yarın başlıyor! Ekmeğe zam! Yarın başlıyor!

İYİ Parti’de istifa sonrası yönetim düştü! İYİ Parti’de istifa sonrası yönetim düştü!

AW947878_05

AW947878_03

Kardeşlerini kurtarmak için gittikleri evde damat tarafından öldürüldüler Kardeşlerini kurtarmak için gittikleri evde damat tarafından öldürüldüler

AW947878_02

AW947878_01

Editör: Virda Şahin