Karaelmas Haberleri

Karaelmas haberleri ve güncel Karaelmas gelişmeleri, Karaelmas ile ilgili tüm video, Karaelmas fotoğrafları ve Karaelmas haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak'ta 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümünün sonrasında başlayan olaylar sona ermiyor. Mahalleden bugün ikinci kez silah sesleri yükseldi.

Asayiş

Zonguldak'ta 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümünün sonrasında başlayan olaylar sona ermiyor. Mahallede bir kez daha silahlar konuştu.

Asayiş

Zonguldak’ta çocuk kaçırıldığı ihbarı ekipleri harekete geçirdi.

Asayiş

Zonguldak’ta düğün sonrası havaya ateş açma tartışmasında silahla yaralandıktan sonra Akın Kaçmak’a ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Mertcan K.’nın (19)...

Zonguldak

Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102 yıldönümü ve Uzun Mehmet’i anma etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Geleneksel 3....

Kültür Sanat

Karaelmas Sanat Galerisi Öğretim Elemanları Sergisiyle Açıldı

Asayiş

SON DAKİKA: Zonguldak’ta düğün sonrası çıkan kavgada kan aktı. Silahların konuştuğu olayda 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Karaelmas Mahallesinde yaşanan büyük kavga sonucunda, Atatürk Devlet Hastanesi önünde de olaylar yaşandı ve ortam karıştı.

Asayiş

Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi'nde meydana gelen bir kavgada, O.K. (27) ve M.K. (18) isimli kişiler silahla yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta öğle saatlerinde gelen silah sesleri polis ekiplerini harekete geçirdi.

Zonguldak

Karaelmas Mahallesinde komşular arasında kavga çıktı. Kavgada taraflardan biri darp sonucu yaralandı.

Gündem

Karaelmas Gazeteciler Derneği geleneksel iftarı Kilise Yaman Restoran’da gerçekleştirildi. İftara Zonguldak'ta görev yapan gazeteciler katıldı.