Kayıp turist ölü bulundu! Kayıp turist ölü bulundu!

Zonguldak Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi’nde 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümüyle sonuçlanan ve sonrasında Kaçmak’ın ailesinin Mertcan K.’nın evini yakma girişimlerinin ardından olaylara bir yenisi daha eklendi.

Daha önce polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı mahallede bugün polis ekiplerinin olmaması fırsat bilen şahıslar bir kez daha silahlarını konuşturdu. Açılan ateşte bazı evlerin canlarının zarar gördüğü öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri mahalleye giderek incelemelerde bulunuyor.

-OLAY

Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi’nde düğün sonrası açık alanda düzenlenen eğlencede iddiaya göre tabanca ile havaya ateş açan Akın Kaçmak, kendisini uyaran Mertcan K. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaçmak, elindeki tabanca ile damadın amcasının oğlu Mertcan K.'ye ateş açtı. Bacağından yaralanan Mertcan K. ise belindeki silahı çıkararak Kaçmak'a ateş etti. Vurulan iki kişi kanlar içerisinde yere yığıldı. Ardından yaralıların yakınları arasında da arbede çıktı. Akın Kaçmak'ın kardeşi O.K. de yaşanan kavga sırasında bıçakla yüzünden yaralandı.

Detaylar gelecek…

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu