Zonguldak Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi’nde 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümüyle sonuçlanan ve sonrasında Kaçmak’ın ailesinin Mertcan K.’nın evini yakma girişimlerinin ardından bugün ikinci kez silah sesleri yükseldi.

Gün içerisinde pencere camına kurşun isabet etmesi ile polis ekiplerine ihbarda bulunan vatandaşın ardından, akşam saatlerinde ise yeniden kurşun seslerinin mahallede yükseldiği öğrenildi.

Silah seslerinden tedirginlik duyan bazı vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri bir kez daha olay yerine giderek inceleme başlattı.

-OLAY

Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi’nde düğün sonrası açık alanda düzenlenen eğlencede iddiaya göre tabanca ile havaya ateş açan Akın Kaçmak, kendisini uyaran Mertcan K. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaçmak, elindeki tabanca ile damadın amcasının oğlu Mertcan K.'ye ateş açtı. Bacağından yaralanan Mertcan K. ise belindeki silahı çıkararak Kaçmak'a ateş etti. Vurulan iki kişi kanlar içerisinde yere yığıldı. Ardından yaralıların yakınları arasında da arbede çıktı. Akın Kaçmak'ın kardeşi O.K. de yaşanan kavga sırasında bıçakla yüzünden yaralandı.

Aile meclisinden korkunç karar! Öldürüp ormana gömdüler: 12 tutuklama! Aile meclisinden korkunç karar! Öldürüp ormana gömdüler: 12 tutuklama!

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu