İncivez Genç Ofis’te düzenlenen şenliğin açılışına, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkan vekili Yusuf Deniz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, TTK Genel müdür vekili Muharrem Kiraz, Amelebirliği Başkanı Şenol Yücel, Belediye Başkan yardımcısı Erol Yılmaz ve daire müdürleri katıldı.

Şenlik kapsamında Merkez ve ilçelerdeki Gençlik merkezleri ile yurtlarda kalan öğrenciler tarafından yapılmış olan el emeği göz nuru ürünler  sergilendi. Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler sergiyi gezerek sergilenen ürünler ile ilgili bilgi alırken,  müzik konserini dinledi.

Şenlik kapsamında; Tiyatro, şiir, ses, bilgi yarışmasında dereceye giren gençlere Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkan vekili Yusuf Deniz, il Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç tarafından ödülleri takdim edildi.(Şaban YILMAZ)

WhatsApp-Image-2023-06-21-at-13.42.42WhatsApp-Image-2023-06-21-at-13.42.40WhatsApp-Image-2023-06-21-at-13.42.42-(1)

WhatsApp-Image-2023-06-21-at-13.42.40-(1)

Yapılan anketler kabine değişikliğinin sinyali mi? Yapılan anketler kabine değişikliğinin sinyali mi?

Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu! Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu!

140 ameliyat geçiren madenci taburcu oldu: Mucize Kurtuluş! 140 ameliyat geçiren madenci taburcu oldu: Mucize Kurtuluş!

Kozlu sahil yolunda kaza: 4 yaralı Kozlu sahil yolunda kaza: 4 yaralı

TTK'da iş kazasında yaralanmıştı; Hüseyin Eroğlu hayatını kaybetti TTK'da iş kazasında yaralanmıştı; Hüseyin Eroğlu hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu