Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçiren 36 yaşındaki Volkan Pazarlı’nın köyü bir Galatasaray taraftarı olduğu ve...

Kastamonu

Galatasaray’ın şampiyonluğunu Türkiye genelinde olduğu gibi Kastamonu’da da sarı-kırmızılı taraftarlar, yağmuru dinlemeden coşkuyla kutladı.

Zonguldak

Ligin bitimine iki hafta kala Galatasaray 23. Şampiyonluğunu ilan etti. Zonguldak’taki taraftarlar da şampiyonluğun tadını eğlenerek çıkarttılar.

Genel

Ankaragücü karşılaşmasını kazanması halinde şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray’ın Fenerbahçe maçında dev aslanın yer aldığı simülasyon şöleni sunacağı iddia edildi. 

Spor

5 gün sürecek şampiyona heyecanı sonunda bir takım Türkiye finaline kalacak

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve büyük Galatasaray taraftarı olan Cenk Atalı, 100 kişilik ekiple Galatasaray Başakşehir maçına gitti.

Türkiye Gündemi

Boğaziçi Elektrik eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili aday adayı Nef Arenada

Zonguldak

Zonguldaklı genç Yasin Kavraz, dün oynanan Galatasaray ile Karagümrükspor maçında, kız arkadaşı Betül Kırıcı'ya 50 taraftarın önünde evlenme teklif etti.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ve büyük Galatasaray taraftarı olan Cenk Atalı, 100 kişilik ekiple Fatih Karagümrük maçına gitti.

Spor

6 yaşında fanatik Galatasaraylı Atlas’ın futbol tutkusu ve “Aslan pençeli” gol sevinci Gomis’in dikkatinden kaçmadı

Spor

Galatasaray ve Milli takımın eski yıldızı, ilk teknik direktörlük deneyimini Eyüpspor’da yaşayacak

Spor

Zonguldak futbolunun gelişimi adına çok önemli bir organizasyon olacak