Ankaragücü karşılaşmasını kazanması halinde şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray’ın Fenerbahçe maçında dev aslanın yer aldığı simülasyon şöleni sunacağı iddia edildi. 
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın şampiyonluğu bugün deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı sonrasında belli olacak. Müsabakadan galip gelmesi halinde Fenerbahçe maçı öncesinde şampiyonluğunu garantileyecek olan sarı-kırmızılılar, sonrasında dev derbiye odaklanarak bir kez daha ezeli rakibini yenmek için sahaya çıkacak. 
Tüm sarı-kırmızılılar şampiyonluğun kesinleşeceği Ankaragücü maçına odaklanmışken, sonrasında oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıkları ise başladı. 
Galatasaraylı taraftarların, son günlerde en çok paylaştığı görüntülerden biri ise farklı müsabakada çekilmiş aslan simülasyonu videosu oldu. Görsel şölenin olduğu ve  stadyumun üzerinde gezen, daha sonraya sahaya inen dev aslanın yer aldığı video izleyenleri heyecanlandırdı. 
Galatasaray’ın binlerce taraftarının yer aldığı “Peşindeyiz Galatasaray” grubunun yaptığı paylaşımda ise taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yapıldı. Yapılan paylaşımda, bu görsel şölenin 4 Haziran’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında da yapılacağı belirtildi. 
Yapılan paylaşımdaki ifadeler şu şekilde: 
“Galatasaray yarın şampiyon olursa, Fenerbahçe maçı öncesinde stat içinde dev bir aslan dolaşacak.”
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Alaya AI'ın opBNB Topluluğu Büyüyor: Kullanıcı Sayısı 300 Bini Aştı, Sosyal Medya Takipçileri 200 Bine Ulaştı Alaya AI'ın opBNB Topluluğu Büyüyor: Kullanıcı Sayısı 300 Bini Aştı, Sosyal Medya Takipçileri 200 Bine Ulaştı

WhatsApp-Image-2023-05-30-at-17.32.51

Eşcinsel bireylere yönelik idam cezası yeni yasa ile ilan edildi Eşcinsel bireylere yönelik idam cezası yeni yasa ile ilan edildi

Eşek bir vatandaşı hastanelik etti Eşek bir vatandaşı hastanelik etti

Seçim zaferi kutlamalarında canından oluyordu! Seçim zaferi kutlamalarında canından oluyordu!

Henüz 22 yaşında hayatını kaybetti! Henüz 22 yaşında hayatını kaybetti!

Editör: Virda Şahin