Galatasaray’ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Karaelmas Akademi Spor Kulübü’nün 6 yaşındaki yetenekli oyuncusu Atlas Çalova’yı, 2 milyon 300 bin takipçisi olan sosyal medya hesabından paylaştı. Gomis’in bu paylaşımı, kısa sürede büyük etkileşim oluştururken, minik Atlas özellikle Galatasaraylı taraftar arasında büyük merak uyandırdı.

Zonguldak’ta, altyapıya yönelik Haziran 2022’de kurulan Karaelmas Akademi Spor Kulübü, bünyesinde yer alan 5 ila 15 yaş aralığındaki çocukları futbola hazırlıyor.

Mustafa Göktaş, Berkin Yavuz, Taner Çalova ve Munise Duran’dan oluşan teknik ekip kadrosuyla haftanın iki günü uygulanan temel eğitim programlarıyla küçük yaştaki çocukların gelişimini sağlayan Karaelmas Akademi Spor Kulübü’nde, Zonguldak ve Türk futbolunda çok iyi yerlere gelecek birbirinden özellikli ve yetenekli çocuklar var.

Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

Bunlardan biri de 6 yaşındaki Atlas Çalova. Tam bir futbol tutkunu olan Atlas, küçük yaşına rağmen yeteneği ve attığı gollerle dikkat çekiyor. Yaşıtları arasında kısa sürede sivrilen siyah-beyaz yetenek, attığı şık ve klas gollerin ardından sevincini Galatasaraylı yıldız golcü Bafetimbi Gomis gibi aslan aslan pençesi yaparak yaşıyor.

Dün Erdoğan Demir sahasında yapılan antrenman uygulamasında, minyatür kale maç sırasında yine birbirinden klas gollere imza atan Atlas Çalova, her zaman ki gibi Gomisvari gol sevinçleri yaşadı.

Videoyla kayıt altına alınan bu anlar, Atlas’ın ailesi tarafından Gomis etiketiyle sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede büyük etkileşim oluşturan bu paylaşım, sarı-kırmızılı golcü Gomis’in de dikkatinden kaçmadı.

Gomis, kendisine ait ınstagram hesabında story şeklinde paylaştığı video görüntülerine, Aleyna Tilki’nin kendisiyle özdeşleşen “Sen o olsan bari” şarkısı eşliğinde sarı-kırmızı kalp koydu. Sarı-Kırmızılı golcünün Atlas paylaşımı, özellikle Galatasaray taraftarı arasında büyük bir merak uyandırdı.

İDOLÜ GOMİS, HEDEFİ ZONGULDAKSPOR VE GALATASARAY

Futbola tutkuyla bağlı olup koyu bir Galatasaray taraftarı olan Atlas Çolova, Gomis’i idol olarak görüyor.

İleride Gomis gibi Süper Ligin büyük yıldızı olmak isteyen Altas, Karaelmas Akademi Spor Kulübü’nde başladığı futbolda, ilk önce memleketinin takımı Zonguldakspor, oradan da Galatasaray’a transfer olmayı hedefliyor.

Atlas’ın en büyük arzularından biri da idol olarak gördüğü Gomis’le tanışmak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

f

gom

Editör: Hüseyin EKİNCİ