Veterinerler bayramda sokak hayvanlarını unutmadılar Veterinerler bayramda sokak hayvanlarını unutmadılar

Zonguldak Haber – Kurban Bayramı nedeniyle Zonguldak Polisevi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Zonguldak protokolünün katıldığı törende protokol üyeleri konuşmalarını gerçekleştirdiler. 
Kurban Bayramı nedeniyle Zonguldak İl Protokolü, Polisevi’nde geleneksel bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Selamlaşmanın ardından protokol üyeleri konuşmalarını gerçekleştirdi. 
Vali Mustafa Tutulmaz; “Bayramlar birlik olmanın, kardeşlik duygusunu yaşatmanın, güzellikleri birlikte yaşatmanın günüdür. Tüm taraflar, hepimiz güzel bir ortamda kardeşlik duygusu içerisinde bayramımızı kutluyoruz. Seçim sürecini de bir bayram havası içerisinde geçirdik. Zonguldak paydasında birleşebilmeyi başardığımızı düşünüyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı duygularla Zonguldak’a hizmet etmeyi bundan sonra da sağlarız inşallah diyorum.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, yaptığı konuşmasında, “Bu güzel ortamda hepimizi bir araya getirdiği için sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı paylaşma ve hoşgörünün en üst seviyeye ulaştığı bayramlardan bir tanesi. Daha nice bayramlara diyor, herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 
Ardından kürsüye çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Öyle bir dine mensubuzki, güzel anılar paylaşmak bu günlerde vesile oluyor. Allah kurbanlarımızı kabul etsin.” Şeklinde konuştu.  
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da; “Kurban Bayramınızın ülkemiz için, Zonguldak’ımız için bir diriliş olmasını niyaz ediyorum. Burada sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Daha düne kadar felaketler yaşadık. Cenab-ı hak bize bir daha böyle bir imtihan göstermesin diyor hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi. 
Bayramlaşma programına; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve protokol üyeleri katıldı. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Ereğli Belediyesi'nde bayramlaşma töreni Ereğli Belediyesi'nde bayramlaşma töreni

Öykü bebek salça kazanın içine düştü Öykü bebek salça kazanın içine düştü

1 Temmuz’dan itibaren faturalarda yeni dönem 1 Temmuz’dan itibaren faturalarda yeni dönem

WhatsApp-Image-2023-06-28-at-15.02.27

WhatsApp-Image-2023-06-28-at-15.02.25

Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık” Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık”

WhatsApp-Image-2023-06-28-at-15.02.26

Editör: Virda Şahin