Galatasaraylı futbolcu trafik kazası geçirdi! Galatasaraylı futbolcu trafik kazası geçirdi!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2022 yılında brüt satış hasılatı 3 milyon lira ve üzeri olan tüm mükelleflerin, sektör ayrımı olmaksızın 1 Temmuz'dan itibaren e-faturaya geçmek zorunda olduğunu duyurdu.
Gelir İdaresi Başkanlığı, 2022 yılında brüt satış hasılatı 3 milyon lira ve üzeri olan tüm mükelleflerin, sektör ayrımı olmaksızın 1 Temmuz'dan itibaren e-faturaya geçmek zorunda olduğunu duyurdu. Ayrıca, internet üzerinden mal veya hizmet satışı gerçekleştiren mükellefler ile gayrimenkul veya motorlu taşıt satış veya kiralama işlemleri yapanlar arasında brüt satış hasılatı 500 bin lira ve üzerinde olanlar da bu uygulamadan etkilenecek.
Gelir İdaresi Başkanlığı, 2019 yılında yürütme düzenlemesi ile 2020 yılı ve sonrasında zorunlu gruplar ve sektörler bazında e-belge uygulamalarına geçilmesi işlemlerine gitmişti. Bu giderler, brüt satış hasılatlarına göre tanımlanan sektörler ve yürüttüğü gruplar, esaslı fatura, arşiv fatura, irsaliye, müstahsil makbuzu, defter gibi birçok belgede e-belge zorunlu hale getirecek.
Bu uygulama, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu lisansı alan işletmeleri, sebze ve meyve ticaretiyle uğraşan komisyoncular ve tüccarlar, aracılık hizmet sağlayıcıları, internet üzerinde ilan yayınlayanlar, internet reklamcılığı hizmet aracıları, yolcu tüketicileri kullananlar, içecek tüketicileri ve sinema işletmecileri gibi birçok bölümü kapsar. Haber Merkezi

Makas atarak trafiği tehlikeye attılar! Makas atarak trafiği tehlikeye attılar!

Her yıl aynı manzara; Hastaneler acemi kasaplarla doldu Her yıl aynı manzara; Hastaneler acemi kasaplarla doldu

Arkadaşlarıyla birlikte suya atladığı ve şakalaştığı videolar ortaya çıktı! Arkadaşlarıyla birlikte suya atladığı ve şakalaştığı videolar ortaya çıktı!

Beycuma’da kaza: Hastaneye kaldırıldılar! Beycuma’da kaza: Hastaneye kaldırıldılar!

Editör: Virda Şahin