AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan beraberinde il yönetimi ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek yerel basında hakkında çıkan iddialar ile ilgili açıklamalarda bulunarak Yalanda Nirvana’ya ulaştılar” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan il yönetimi ile birlikte basında çıkan iddialar ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşan başkan Çağlayan, “Bugün burada hakkımızda sürekli hala getirilen iftiralara cevap vermek için buradayız. Bu zamana kadar sadece bir kere konuşmuştuk. Cevap vermemizin sebebi dikkate almamak. Haksız olmamak değil hukuki yollardan mücadelemizi vermekti. Şahsımızla ilgili il genel sekreterliği koltuğuna talip olduğumuz iletildi. Yalanda artık Nirvana’ya ulaştılar. İl genel sekreterliği için en az 10 yıl memur olmak gerek. Bu konular yalan ve iftira. Erdal Mercimek il başkanlığına baktı. Genel Merkezimiz bu görev bizlere tebliği edildi. Bizim hakkımızda türlü iftiralar yapıldı. Şahsımıza lüks villalar satın alındığı dile getirildi. Bu iddiaların sebebini biliyoruz. Bize iftara atanlar bizim hiç kimseyle aramızı açamazlar işi gücü olmayan diye belirtiliyor. Yaptığımız ticaret gereği sertifikamız gerekiyor. Medikal sektörü Sınava girdik bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Kendi ailemizden bize miras kalan varlıklarımız var. Geçmişten bugüne kadar çalışarak bir yerlere geldik. Bizler yol arkadaşı olduğumuz gibi sıkı dostlarız. Bize iftira atmaya çalışanlara milletimiz inanmıyor. Bizler bu konuların çözümü hukukta görüyoruz. Devleti soymaktan devleti soyarak zenginleşmekten bahsettiler. Elmas Tv’nin genel müdürü bunları yapan Akın isimli kişi. Hukuki süreç başladı. Bizler bir daha konuşmayacağız. Ne kadar iftira atarsanız atın bizler görevimizin başındayız. Birlikte görev yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEDİ BİZ İSTEMEDİK

Seçim döneminde Akın Kavi’nin partiden ve belediye başkanı Ömer Selim Alan’dan bazı talepleri olduğunu ifade eden Çağlayan, “Tabii bu süreçler içerisinde bizlerden talepleri oldu hem de basınla ilgili talepleri oldu. Aynı zamanda belediye bizdeyken belediye başkanımızdan da bazı talepleri oldu. Takip edenler için çok açık ve seçik bir şekilde bu tespit edilir bir şey. Bir dönem bakıyorsunuz bambaşka şeylere giriyorlar. Bir dönem tek telefonla arayarak gelerek buraya geldi. Burada bizimle görüşmek istedi. Kavga etmek istemediğinden bahsetti. Ben dedim kavgayı siz çıkartıyorsunuz zaten. Çalışacak mıyız sizinle dedi. Ben asla ve asla kumpas kuran, şantaj yapan kişilerle çalışmam. Ben uzun yıllardır siyaset yapan bir arkadaşınız. Birlikte siyasetle, siyasetin içerisinde basın ve siyasi kişiler olarak görev yaptık ve Zonguldak'ta hiçbir basın mensubu hiç ama hiçbir kişi bu kişinin haricinde bizden herhangi bir talepte bulunup da o talebi yerine gelmediğinde bak yazarım şeklinde konuşmalar bize yapmadı. Ama bu Akın bunun her türlüsünü yaptı, yapmaya da devam ediyor” dedi.

EVİMİ SATMADAN EV ALAMADIM

Evle ilgili konuya gelince, kıymetli arkadaşlar ben bir uzun yıllardır bir sitede oturuyorum. Buradan taşınmaya karar verdik ve evimizi satılığa çıkardık. Satışa sunduk. Öncelikle bir sosyal medya platformundan kendi ismimiz geçtiğimiz 2023 yılının Mart ayı gibi Şubatın sonu Mart’ın başı gibi biz ve sosyal medya platformundan satışa çıkardık. Taşınmaya karar vermiştik. Birkaç yerden evle ilgili anlaşma yaptık. Ancak evi satmadan ücretini ödeyemeyeceğimi ifade etmiştim. Bunu kabul edenler oldu. Süre tanıyanlar oldu. Daha sonra süre tanıyan biri, bir ben süre tanıyamayacağını ve kendisinin de bir ev alacağını söyledi. Bu konuşmaya da Ahmet Yılmaz abi şahitlik etti. Yanındayken oldu. Evet. Ahmet abi de ben İstanbul'a gidiyorum. Eğer evimi beğenirsen bu evi ben sana vereyim. Evi sattığında parasını ödersin dedi.  Evin tamamen konusu bu. Yani öyle bir yere getiriyorlar ki konuyu sanki evi aldığımız kişiye biz bir menfaat sağlayacakmışız. Ya benim arkadaşlarım, abilerim, yol yürü kişiler, dürüst ticaret yapan insanlar. Etraflarınca dürüst tanınan, dürüst bilinen ve dürüstlüğüne bir toplumun birçoğunun şahitlik ettiği insanlar. Bu arkadaşların anlamadığı bu. Onların ilişkileri tamamen menfaat üzerine kurulu. Bizde böyle bir durum söz konusu değil. Evle ilgili konu da tamamen bu” şeklinde konuştu.

O gün ev temizliği yapılmaz, genç kızlara iş yaptırılmaz, çamaşır yıkanmaz O gün ev temizliği yapılmaz, genç kızlara iş yaptırılmaz, çamaşır yıkanmaz

8D5D245A Bf79 49B9 A7Cd 979A6E23E140

Muhabir: Sertaç Özdemir