Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın 13. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın tek liste ile gerçekleştirilen 13. Olağan Kongresinde mevcut başkan Süleyman Erbay güven tazeledi.

Son Cemiyet (Eski B Tipi) Lokalinde gerçekleştirilen MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresine pandemi kuralları nedeniyle delegelerin dışında kimse alınmadı.

Kongreye; MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay, İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, eski İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mithat Bağcı ve delegeler katıldı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra’nın, divan başkanlığını yaptığı kongrede tek liste ile seçim gerçekleştirildi. Mevcut MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, delegelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

ERBAY: “GELECEK MHP İLE OLUŞACAK”

MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, yaptığı konuşmada: “Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez ilçede 3 yıl görev yapacak başkan ve yönetimini seçmiş olacağız. Bu yönetim ile büyük işler başarmayı hedefledik. Yeni oluşturduğumuz merkez ilçe yönetim kurulu ile Zonguldak’ta 2023 seçimlerinde en az 2 belediye almayı hedefliyoruz. Milletvekili genel seçimlerinde de en az 2 milletvekili almayı hedefimize koyduk. Bu bizim için zor bir hedef değildir. MHP yıldızı parlayan bir partidir ve gelecek MHP ile oluşacaktır” dedi.

DEMİRKÖSE: “KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ise şunları söyledi: “Şanlı tarih destanımızı anlatan İstiklal Marşımız ‘korkma’ diyerek başlar. Bizde diyoruz ki; Ey halkımız asla korkmayın çünkü sahipsiz vatanın batması haktır ama biz varsak, Milliyetçi Hareket Partisi varsa, ülkücü kadrolar varsa, birlik ve beraberliğimiz varsa bu vatan asla batmayacaktır. Kazanan Türkiye olacak diyerek başlattığımız kongrelerimizin Zonguldak için, bölgemiz için, ülkemiz için hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan diliyorum.”

MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, yeni yönetim kurulu, şu kişilerden oluştu: Sinan Usta, Nusret Kukul, Muhammet Kahveci, Arif Sercan Sezgin, Selim Kayış, Tuncay Karaman, Recep Berber, Nizamettin Konak, Raşit Arslan, Muhammet Konak, Erdinç Bıçakçı, Anıl Bal, Ali Ziya Hamarat, İlhan Gökalp, Yılmaz Kıransoy, Hüseyin Akkuş, Dursun Kertlez, Selahattin İzgi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi