Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Genel Başkanı Levent Uslu, sendika binasının açılışı için geldiği Zonguldak’ta Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Zonguldak belediye başkan vekili Samet Ayvaz’ı ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ilk olarak beraberinde Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve diğer yöneticiler ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek bir süre görüş alış verişinde bulundular.

Ziyarette, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu Vali Mustafa Tutulmaz’a hediye takdim ederken, Vali Tutulmaz da kendisine, Devrek Bastonu ve Madenci Feneri hediye etti.

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER.

Bem- Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Genel Başkanı Levent Uslu, Zonguldak Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve sendika yöneticileri de hazır bulundu.

Zonguldak Belediye Başkan Vekili Samet Ayvaz Genel Başkan Levent Uslu'ya hoş geldiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bem- Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu'da, "Zonguldak'ta sendikamıza ait binamızı oluşturduk ve açılışını yapmak üzere geldik. Bem Bir-Sen olarak Zonguldak'ta ve Türkiye'de üyelerimizin, çalışanların hakkını savunmaya korumaya devam ediyoruz" dedi.

Ziyarette Zonguldak Belediye Başkan vekili Samet Aymaz, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu'ya minyatür maden ocağı maketi takdim ederken Bem- Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu'da Belediye Başkan vekili Samet Ayvaz'a radyo hediye etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi