Zonguldak Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 19 gündür yoğun bakımda yatan Alaplı Belediyesi İtfaiye personeli Özgür Cambaz son yolculuğuna göz yaşları içinde uğurlandı. Cenaze töreninde babasının tabutuna son kez bakan ve dokunan oğlunun üzüntüsü yürekleri dağladı.

Bir süredir Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Alaplı Belediyesi İtfaiye personeli Özgür Cambaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Merhum Canbaz'ın cenazesi  Alaplı Belediyesi gasilhanesinden alındı ve yıllardır görev yaptığı Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü önüne mesai arkadaşlarının omuzlarında getirildi. Burada yapılan törenin ardından helallik alındı ve dualar yapıldı. Mesai arkadaşları itfaiye binasına 'Alaplı Belediyesi İtfaiye Teşkilatımızın başı sağolsun - Mekanın Cennet olsun güzel insan' yazılı dev afiş astı.

İtfaiye Müdürlüğü önündeki törenin ardından Merhum Canbaz’ın cenazesi, Alaplı Mollabey Köyü Karacallı Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada da helallik alındı ve göz yaşları arasında Alaplı Belediyesi’nin cenaze aracına konuldu. Merhum Cambaz’ın üç çocuğu ve aile yakınları babalarına son kez dokunarak göz yaşı döktü. Köy camisinin önünde kılınan cenaze namazı sonrası merhum Cambaz aile kabristanlığında toprağa verildi. Mesai arkadaşları daha sonra mezarı başında dua yaptı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi