Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen fakat ilk 8 hafta itibariyle 10 puan kaybederek liderin 8 puan gerisine düşen Ereğli Belediyespor, bu hafta “ya devam, ya tamam” maçına çıkacak.

Cahit Terzi yönetimindeki Ereğli Belediyespor’un rakibi, 22 puanla ilk sırada yer alan Eskişehirspor. 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Ereğli Beyçayırı Stadı’nda oynanacak karşılaşma, Ereğli Belediyespor için hayati derecede önem taşıyor. Eflatun-Beyazlı takım, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürebilmesi için Eskişehirspor’u muhakkak yenmek zorunda. Galibiyet halinde rakibiyle aradaki puan farkını 5’e düşürecek Ereğli, geleceğe daha umutlu bakacak.

TARAFTAR 12’NCİ GÜÇ OLACAK

Uzun yıllar Süper Ligde mücadele ettikten sonra yaşadığı büyük düşüşle Bölgesel Amatör Lige kadar düşen Eskişehirspor’un Ereğli’ye gelecek olması, Ereğli Belediyespor camiasında şimdiden farklı bir maç havası oluşturdu.

Özellikle Genç Ereğlililer taraftar grubu, hayati derecede önem taşıyan karşılaşma için hazırlıklara şimdiden başladı. Hava güzel olduğu takdirde Beyçayırı’nı karnaval alanına çevirecek olan Burhan Önder ve ekip arkadaşları, Ereğli Belediyespor’un adeta 12’nci adamı olacak.

Öte yandan, 3 bine yakın seyircinin gelmesi beklenilen karşılaşmada, gelmeleri halinde Eskişehirspor taraftarı, kontenjan sayısı dahilinde açık tribündeki kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekleyebilecek.

Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

SPOR SERVİSİ

1111-3

Editör: Hüseyin EKİNCİ