SohbetSizsiniz Sohbet Odaları SohbetSizsiniz Sohbet Odaları

Orman yangını çıktı! Ekipler seferber oldu! Orman yangını çıktı! Ekipler seferber oldu!

Samsun Haber - Samsun'da epilepsi hastası Ayşe için sevgi dolu bir düğün organizasyonu düzenlendi.

Yadigar Asıl, gelin olmak isteyen kızı Ayşe Aydın için özel bir temsili düğün planladı. İlkadım ilçesindeki bir düğün salonunda gerçekleşen etkinlik, sıra dışı bir atmosferde geçti. Ayşe'nin tek hayali olan gelinlik giyme isteği göz önünde bulundurularak, gelin arabası süslendi ve düğün salonu özel olarak hazırlandı. Ayşe'nin heyecanıyla dolu bir şekilde sahneye çıkmasıyla etkinlik başladı. Dayısı Ali Asıl ile birlikte ilk dansını gerçekleştiren Ayşe, unutulmaz anlar yaşadı. Etrafındaki arkadaşlarıyla coşan ve dans eden Ayşe, mutluluğunu paylaştığı herkesi gülümsetti.

 

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi takıma katıldı... “Büyük bir kulübe geldim” Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi takıma katıldı... “Büyük bir kulübe geldim”

Düğüne katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ayşe'nin mutluluğuna ortak olduğunu ve bu özel gününü renklendirmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Ayşe'nin annesi Yadigar Asıl, kızının uzun süredir gelin olmayı hayal ettiğini ve bu isteğini kırmamak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Ayşe'nin gelin olma hayaline özen gösterdiklerini ve 21 yaşını doldurduktan sonra bu özel düğünü organize ettiklerini ifade etti. Damat istemediklerini belirten anne Asıl, kızının hayalini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olduğunu dile getirdi.

Ayşe, kendisini gelinlik giyerken çok mutlu hissettiğini ve hayalini gerçekleştiren ailesine teşekkür etti. Özel düğün organizasyonunda geçirdiği unutulmaz anlarla, Ayşe'nin yüzündeki mutluluk hiç solmadı. İHA

İster yiyin, ister için İster yiyin, ister için

Ereğli’ye 6 bin 300 metrekarelik kafeterya! Ereğli’ye 6 bin 300 metrekarelik kafeterya!

AW001062_04

AW001062_01

AW001062_02

AW001062_05

Editör: Virda Şahin