Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi Murat Erdemir, imza töreninin ardından katıldığı Devrek kampında takımla ilk antrenmana çıktı. Tecrübeli ön libero, büyük bir kulübe geldiğini, iyi bir kamp dönemi geçirip sezona çok iyi başlamak istediğini söyledi.

2. Lig ekibinin dün Sapanca Gençlikspor’dan transfer ettiği 34 yaşındaki ön libero Murat Erdemir, kırmızı-lacivertli takıma dahil oldu. Dün Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde başlayan ikinci etap kampında teknik direktör Mustafa Özer ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Erdemir, ilk antrenman uygulamasını gerçekleştirdi.

İzmir ekibi Menemen Belediyespor’da aralıksız 9 yıl forma giyen, ardından Serik Belediyespor, İskenderunspor ve son olarak da Sapanca Gençlikspor forması giyen Murat Erdemir, 2023-2024 sezonunda kariyerini sürdüreceği Zonguldak Kömürspor’a büyük katkı sağlamak istiyor.

Lige kadar geçirilecek iki kamp döneminde çok iyi çalışıp sezona iyi başlamak isteyen Elmas’ın tecrübeli ismi, Zonguldak Kömürspor ve taraftardan övgüyle bahsederken, “Zonguldak Kömürspor büyük ve koca bir camia. Burada futbol potansiyeli çok yüksek. Şehrin takıma ve futbola ilgisi büyük. Özellikle Zonguldak’ta oynanacak maçları heyecanlı bekliyorum. Taraftarın gücünü ve takıma olan bağlılığını çok biliyorum. Daha önce Zonguldak'ta rakip olarak oynamıştım. Bu kez takımın başarısı için ter dökeceğim. Keyif dolu, güzel bir sezon olacağını düşünüyorum.” ifadelerinde bulundu.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A KARŞI OYNADI

Murat Erdemir, bu sezon ev sahibi rolüyle rakip takımları konuk edeceği Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda, geçmişte Zonguldak Kömürspor’a karşı oynadı.

2. Ligde Menemen Belediyespor forması giydiği 2018-2019 sezonunda Zonguldak Kömürspor’a rakip olan Murat Erdemir, 5 numaralı formasıyla 21 Ekim 2018’de İzmir’de ve 10 Mart 2019’da Zonguldak’ta oynanan maçlarda oyuna sonradan dahil olmuştu.

Murat Erdemir'in rakip olarak oynadığı bu maçlarda Menemen Belediyespor, Zonguldak Kömürspor'u 3-1 ve 2-1 mağlup etmişti.

SPOR SERVİSİ

Zonguldak grubu şampiyonu Tekirdağ Çorlu oldu... Bekle bizi Ankara Zonguldak grubu şampiyonu Tekirdağ Çorlu oldu... Bekle bizi Ankara

Editör: Hüseyin EKİNCİ