Zonguldak’ta yüzlerce öğrenciyi ağlarına düşürdüler! Zonguldak’ta yüzlerce öğrenciyi ağlarına düşürdüler!

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Ahmetoğlu köyünde 2 ayda 8 büyükbaş hayvanın kurtlar tarafından öldürülmesi üzerine, köy sakinleri yetkililere seslendiler.

Kurtlar, açlık nedeniyle doğadan köye inerek büyükbaş hayvanları avladılar. Bu durum, köy sakinleri arasında büyük bir endişeye yol açtı. Vatandaşlar, kurtların köyde büyük hayvanları değil, genellikle 6 aylık veya 1 yaşındaki hayvanları hedef aldığını belirtiyorlar. Ayrıca, bazı iddialara göre kurtların küpeli olduğu da öne sürülüyor.

Hayvan ölümlerinin önüne geçilememesinden dolayı endişe duyan köy sakinleri, yetkililerin bir an evvel önlem almalarını istiyorlar.

“HER ŞEY ALLAH’A EMANET”

Konu ile ilgili konuşan Devrek sakinlerinden birinin yorumu ise dikkat çekti. Abdurrahman Aydın, konu ile ilgili yaptığı yorumda, “Tarlalar işletilmediğinden dolayı her taraf orman gibi oldu, yaban hayvanları köy mahalle yakınlarına kadar gelerek kendilerine yuva yaparak yaşam alanı oluşturuyorlar. Bunu hemen hemen Devrek’in tüm köylerinde görmek maalesef mümkün. Birde hayvanlar geceleri genelde dışarda bırakılıyor. Her şey Allah’a emanet.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Zonguldak'ta intihar girişimi! Ekipler olay yerinde vazgeçirmeye çalışıyor Zonguldak'ta intihar girişimi! Ekipler olay yerinde vazgeçirmeye çalışıyor

Zonguldak'ta can pazarı; Çok sayıda yaralı var Zonguldak'ta can pazarı; Çok sayıda yaralı var

Zonguldak halkı, sosyete pazarına akın etti! Zonguldak halkı, sosyete pazarına akın etti!

Vatandaşlar bıktı! Pazarda isyan var! Vatandaşlar bıktı! Pazarda isyan var!

Ayı saldırısına uğrayan kişi ağır yaralandı Ayı saldırısına uğrayan kişi ağır yaralandı

Piknik alanında korkunç manzara! Koli bantlarıyla bağlanmış halde bulundu Piknik alanında korkunç manzara! Koli bantlarıyla bağlanmış halde bulundu

Zonguldak'ta korkutan kaza! Taklalar atarak durabildi Zonguldak'ta korkutan kaza! Taklalar atarak durabildi

Sıcağın ve güneşi tadını sahilde çıkarttılar Sıcağın ve güneşi tadını sahilde çıkarttılar

Fevkani’nin kahramanları! Fevkani’nin kahramanları!

Gemiden denize attılar! Dalgıçlar çıkardı! Gemiden denize attılar! Dalgıçlar çıkardı!

Çaycuma'da sıcak gelişme! İşçilerin haklarını ödemeyen firma kaçıyor mu? Çaycuma'da sıcak gelişme! İşçilerin haklarını ödemeyen firma kaçıyor mu?

Kaza değil, cinayet! Temizlik işçisi feci şekilde can verdi Kaza değil, cinayet! Temizlik işçisi feci şekilde can verdi

Editör: Murat Barutçu