Zonguldak’ta Fevkani Köprü’nün yıkımına başlanılmasının ardından kent merkezinde oluşan trafik sorunu, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çözülüyor. Trafiğin rahatlaması ve hiçbir sorun teşkil etmemesi için gece-gündüz demeden ekstra mesai harcayan ekipler, yıkım sürecinin kahramanları olarak adlandırılıyor. 
Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü'nün yıkımı işlemi başladıktan sonra kent merkezinde ortaya çıkan trafik sorununa karşı Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler büyük bir özveri ve kararlılıkla çözüm üretiyor. Trafik sıkışıklığının önlenmesi ve kentin sakinlerinin rahat bir şekilde seyahat edebilmeleri için gece-gündüz demeden ekstra mesai harcayan bu ekipler, yıkım sürecinin kahramanları olarak kabul ediliyor.
Fevkani Köprüsü'nün yıkımı, kent merkezindeki trafik akışını ciddi şekilde etkiledi. Ancak Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, trafik sorununu minimize etmek ve trafiği düzenlemek için özverili bir şekilde çalışıyor. Ekipler, karmaşık trafik yönlendirmeleri ve yol kapatmaları gibi zorlu görevler üstleniyorlar.
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin günlük yaşamını olumsuz etkileyen bu soruna karşı çözüm üretmek adına büyük bir özveri gösteriyor ve bu sayede kentin sakinlerine büyük bir hizmet sunuyorlar.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

fevkaninin kahramanları-2

Emekli şoför hayatını kaybetti Emekli şoför hayatını kaybetti

fevkaninin kahramanları-1

Editör: Muhammet