‘ŞAP’ yüzünden tekrar kapatıldı! ‘ŞAP’ yüzünden tekrar kapatıldı!

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor.  Defne Samyeli’nin bu hali ise merak konusu oldu. Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin dikkatini çeken Samyeli araştırma konusu oldu.

Sahne performansı ve dekolteli tarzı ile sık sık gündem olan Defne Samyeli düzgün fiziği ve cildinin güzelliği ile de dikkat çekiyor. Yıllara meydan okuyan eski Türkiye güzelinin güzelliği Çin’de bilim adamları tarafından incelenmeye başlandı. Bilim adamları 51 yaşında ve iki çocuğu bulunan Defne Samyeli’nin neden 20 yaşında gösterdiğini anlamaya çalışıyorlar.

Çin’deki Xiamen Üniversitesi’ndeki genetik bilimciler, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örnekler üzerine çalışmalar yapmaya başladı. Araştırmacıların Türkiye'den Defne Samyeli'yi inceledikleri anlaşılırken önümüzdeki aylarda Pekin'e gidecek olan Defne Samyeli, burada 4000 kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda bilgi verecek. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-31-at-14.02.39

Editör: Murat Barutçu