Türk savunma sanayisine önemli kazanım sağlanacak! Türk savunma sanayisine önemli kazanım sağlanacak!

İstanbul Haber - Kağıthane ilçesinde yaşanan olayda, bir kadının cesedi eve yayılan yoğun koku ihbarı sonucunda bulundu. Filipinli 56 yaşındaki kadının yalnız yaşadığı öğrenilirken, yaklaşık 1 hafta önce hayatını kaybettiği düşünülüyor. Ölüm haberini alan yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Kadının psikolojik sorunları olduğu belirtildi ve cenaze incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde saat 10.30 sıralarında gerçekleşti. 56 yaşındaki Marilyn Carino Esen, yaklaşık 7 yıl önce yurda gelerek İbrahim Esen ile evlendi. Eşinin vefatı üzerine Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi'ne taşındı ve daha sonra bir arkadaşıyla Ortabayır Mahallesi'nde bir eve yerleşti. Uzun süre temizlik ve bakıcılık gibi işlerde çalışan kadının bir yıl önce psikolojik problemleri baş gösterince işten ayrıldığı ve iletişimini kestiği belirtildi.

Kadının yaklaşık bir haftadır haber alınamaması ve evinden gelen yoğun koku nedeniyle polise yapılan ihbar sonucu olay yerine ekipler sevk edildi. Kapının kilitli olması nedeniyle itfaiye yardımıyla eve giren ekipler, kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. İncelemelerin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kadının arkadaşları, onunla iletişime geçmeye çalıştıklarını ancak kabul etmediğini ve yardımlarını reddettiğini ifade etti. Kadının bir yıl önce işten ayrıldığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmaysa devam ediyor. İHA

Eski takım arkadaşının hayalini gerçekleştirdi! Eski takım arkadaşının hayalini gerçekleştirdi!

Karabük’te trafik kazasında1 kişi yaralandı! Karabük’te trafik kazasında1 kişi yaralandı!

Kedisi Slyvia ile İstanbul’u geziyor Kedisi Slyvia ile İstanbul’u geziyor

AW943749_02

AW943749_06

AW943749_12

AW943749_11

Bu kadın resmen suç makinesi! Bu kadın resmen suç makinesi!

AW943749_09

Editör: Virda Şahin