Çaykur, çay fiyatlarına üçüncü kez zam yaparak fiyatlarına yüzde 4.5 oranında bir artış daha uyguladı. Bu son zamla birlikte Haziran ayından bu yana çay fiyatları yüzde 63.6 oranında artmış oldu. Türkşeker'in şeker fiyatlarına ardı ardına zam yapmasının ardından Çaykur'un da zam yapması dikkat çekti.

Çaykur, ilk zamını 8 Haziran'da gerçekleştirmiş ve kuru çay fiyatlarına yüzde 43 zam yapmıştı. İkinci zammı ise 14 Temmuz'da gelmiş ve yüzde 9.5 oranında gerçekleşmişti. 15 Ağustos tarihi itibariyle üçüncü bir zam daha yapılarak çay fiyatlarına yüzde 4.5 oranında zam gelmiş oldu.

TÜİK'in Temmuz ayı verilerine göre "çay ve diğer demlendirilen içecek çeşitleri" kategorisinde fiyat artış oranı aylık bazda yüzde 15.4 olarak görünüyor. Bu da genel olarak içeceklerdeki fiyat artışının yüksek olduğunu gösteriyor.

Çaykur'un yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderilmeye başlandı. Bu zamla birlikte tüketiciler çay alırken daha yüksek fiyatlarla karşılaşacaklar. (Haber Merkezi)

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı! Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı!

Türkiye kısır döngüde Türkiye kısır döngüde

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Editör: Murat Barutçu