Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin sevilen esnaflarından Murat Çelik'in hayatını kaybettiği üzücü bir haberle duyuruldu. Çelik Ambalaj'ın sahibi olan Murat Çelik'in vefatı, ailesi, dostları ve müşterileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Çaycuma ilçesinin saygın isimlerinden biri olan Murat Çelik'in vefat haberi, ilçenin yerel halkı tarafından üzüntüyle karşılandı. Çelik'in uzun yıllardır iş dünyasında aktif bir şekilde yer aldığı ve işletmesiyle yerel ekonomiye katkı sağladığı biliniyordu.

Murat Çelik'in cenaze töreni, 26 Eylül tarihinde Çaycuma Ulu Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Devrek Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olan Çelik'in kaybı, ilçe topluluğunda büyük bir boşluk yarattı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Zonguldaklı genç kızın acı ölümü! Zonguldaklı genç kızın acı ölümü!

Çaycuma’nın sevilen ismiydi... Hatice Biçici hayatını kaybetti Çaycuma’nın sevilen ismiydi... Hatice Biçici hayatını kaybetti

Zonguldak sınıfta kaldı! Vatandaş memnun! Zonguldak sınıfta kaldı! Vatandaş memnun!

Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!” Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!”

Editör: Murat Barutçu