AK Partinin Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı parti teşkilatlarının geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Alaborina Restorant'ta gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Zeki Tosun, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçı, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, mahalle ve köy başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantısının divan başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Çağlayan yaparken yardımcılığını Erdal Mercimek, Fahri Ata, Gizem Gonca Demirdöven ve Selim Sarı yaptı.

Program İstiklal Marşımızın okunmasının ardından saygı duruşunda bulunulup 100. yılın Türkiye’si video gösterimi ile devam etti.

Toplantının ilk konuşmasını yapan Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, şunları söyledi:

AYÇİÇEK; “AK PARTİ DEVLETİN DEĞİL MİLLETİN PARTİSİDİR”

“Ak Parti bir dava partisidir. Ak Parti devletin değil, milletin partisidir. Ak Parti tüm Türkiye’nin partisidir. Önceliğimiz insana hizmet etmektir. Ak parti toplumun her kesimini kapsayan bir partidir. Ak Parti ittifakını dağdakinden yana yapmıyor, ittifakını okyanus ötesinde aramıyor, Ak Parti iktidarını ve milletle olan birlikteliğini bayraktan yana, vatandan yana ve mukaddesimizden yana kullanan ittifak yapan milletin ta kendisidir. Ak Partinin eskisi yok, bugünü var. Hep birlikte 2023 hedeflerine yürüyeceğiz. Ak Parti geçmişten köklerini alarak vizyonunu geleceğe çevirmiş ve bunun belirtisi olarak da 2023, 2053, 2071 şimdide Türkiye 100 yılı vizyonu önümüze koyarak bir programla karşınıza çıkıyor. Türkiye 100 yılı ülkemiz için birliğin, beraberliğin, kardeşliğin hakim olacağı bir Türkiye yüzyılı. Çünkü şimdiye kadar bizleri gereksiz kendimizle mücadele etmek adına içimizi karıştırarak enerjimizi ve sinerjimizi başka yerlere harcamamıza neden oldular. Ama yeni vizyonumuzda, Türkiye 100 yılında hep birlikte beraber kardeşçe hakim olacağı yeni bir 100 yıl yeni bir Türkiye 100 yılı olacak.

AYÇİÇEK: “BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN, MAZLUMLARIN SEÇİMİ OLACAK”

Katma değerli ürünlerin pazarlanmasıyla elde edilecek refahın toplumun tüm kesimlerine adil bir şekilde dağıtılacağı yeni bir Türkiye olacak. Türkiye için iş, aş ve ev sorununu halletmiş bir yeni yüzyıl olacak. Vesayet odaklarının oyununu bozan ve hesap soran bir Türkiye 100 yılı olacak. Gönül coğrafyamızda ise yeni Türkiye 100 yılının ifade ettiği şeyler gönül coğrafyamızın hamisi olacak bir Türkiye 100 yılı. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Türkiye sadece Türkiye’den ibaret değildir. Omuzlarımızda gönül coğrafyasının da sorumluluğunu taşıyan bir duygu birlikteliğiyle tüm coğrafyayı etkisine alan bir Türkiye 100 yılı olacak inşallah. 2023 Allah'ın izni ile yeni Türkiye Yüzyılının önünü açacak ilk kapı. Artık yeni Türkiye Yüzyılının geldiğini görenler her türlü kalkışma hareketi içine girdiler. Allah'ın izni ile hayal kırıklığına uğrayacaklar. Bu seçim Türkiye’nin seçimi, mazlumların seçimi olacak. Bu seçimlerde de Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy ile balkon konuşmasına çıkaralım.”

TÜRKMEN: “BİR ŞEYLERİ YAPMAK İÇİN ÖNCE İNANMAK LAZIM”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen: “Bir şeyleri yapmak için önce ona inanmak lazım, samimi olmak lazım. Onun için alın teri ve zihin teri bir plan kaidesi içerisinde becermek lazım. İşte Ak Partinin yaptığı bu, cumhurbaşkanımızın yaptığı bu. Dünya lideri olmasının altında yatan sebeplerin hepsi bu. Günü kurtarmak, devletleri kandırmak, milleti kandırmak gibi bir çabanın içerisinde hiç olmadık. Ak Parti bunların hiçbirinin içerisinde olması onun büyük lideri de olmadı. İşte onun için başarıyoruz. Bu zamana kadar gelmiş geçenlere baktığımız zaman bunların hiçbirinde günü kurtarmanın dışında, millete gelecek vaat eden, 2053 diyebilen, 2071 diyebilen, Türkiye yüzyılı diyebilen hiçbir lider gelip geçmedi arkadaşlar. Ümidi olmayan, önüne bir hedef konulmayan bir ülke, bir millet ancak o günü kurtarır” diye konuştu.

AVCI: “ZONGULDAK’TA BÖLÜNMÜŞ KARAYOLU 178 KİLOMETREYE ÇIKARILDI”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muharrem Avcı: “80 yıllık bir süreçte özellikle ülkemizin kalkınmasını ilgilendiren ulaştırma konusunda 1923’ten 2022 yılına kadar geçen süreçte ülkemizde 6 bin 700 kilometre bölünmüş yolumuz vardı fakat bizim 2020 yılına kadar ülkemizde saygıdeğer cumhurbaşkanımızın riyasetinde yaptığımız yol miktarı 28 bin 600 kilometre. Peki, bu Türkiye’de böyleyken Zonguldak’ta durum nedir? Zonguldak’ımıza 80 yılda reva görülen bölünmüş yol miktarı 14 kilometreydi bizim 2020 yılına kadarki dönemde ise 178 kilometreye çıkarıldı. 6 kilometre nere 178 kilometre nere! Biz iktidara geldiğimizde Zonguldak’ta uzunluğu toplamda 2 bin 270 metre olan 6 tane karayolu tünelimiz vardı şuanda ise bizim aktif olarak kullandığımız tünel sayısı 26 Filyos yolu bittiğinde ise 42 tane karayolu tünelimiz olacak” dedi.

Konuşmaların ardından Zonguldak Merkez ilçede Ak Partiye katılan 220 yeni üyeye parti rozetleri takıldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi