Zonguldak Haber – Zonguldak merkezde 6 ve 7 yaşındaki iki çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen N.K. hakim karşısına çıkarıldı. N.K. suçlamaları reddederek, “Tuvaletin üst katında caminin imamı oturuyor. O da mı duymamış?” dedi.
Zonguldak’ta 6 ve 7 yaşındaki akrabalarına cami tuvaletinde ve evde cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sanığın ifadelerine ulaşıldı. Sanık suçlamaları reddetti. Pedegog eşliğinde ifade veren çocuklardan birinin söyledikleri ise kan dondurdu. Çocuk, birine söylerse tekrar yapacağı konusunda tehdit edildiğini söyledi. 
Zonguldak’ta 2020 yılında bir köyde 6 ve 7 yaşındaki çocuklara cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki N.K. il ilgili çocuklardan E.K. yaşadığı olayı okulda öğretmenine anlatmıştı. Öğretmenin durumu okul idaresine ve jandarma ekiplerine bildirmesinin ardından N.K. yakalanarak tutuklanmıştı. 
Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın ardından cumhuriyet savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.
Davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık N.K. ile cinsel istismara uğrayan çocukların ailesi ve taraf avukatları hazır bulundu. N.K. suçlamaları reddederek, çocukların ikisini de tanıdığını ve akraba olduklarını söyledi. N.K. şu ifadelere yer verdi: 
“Karşı tarafla husumetimiz yoktur. Niçin bana iftira atıyorlar bilmiyorum. Cami tuvaletine hiç birlikte gitmedik. Mağdur çocuklarla hiç evde yalnız kalmadık. “Ben böyle bir şey yapmadım. Cami tuvaletinde böyle bir şey yapmışım da hiç mi kimse görmemiş? Tuvaletin üst katında caminin imamı oturuyor. O da mı duymamış?”
Çocuklardan E.K., kendisini kötü hissettiğini, bağırdığını ve bağırdığında ağzının bantlandığını anlattı.
Cinsel istismarın 5 gün sürdüğünü anlatan E.K., sanığın kendisini ‘Birine söylersen tekrar yaparım’ diye tehdit ettiğini söyledi.
E.Z. ise sanığın cami tuvaletinde gözünü bağladığını, ne olduğunu anlayamadığını, bağırıp kaçamadığını anlattı.
Sanık avukatı, suç vasfının değişmesi ihtimali, delillerin toplanmış olması gerekçeleriyle müvekkilinin tahliyesini istedi.
Mahkemede, pedagogun çocuklarla ilgili hazırladığı bilirkişi raporu da okundu.
Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, tanıkların dinlenmesi ve sanığa ait cep telefonu kayıtlarının beklenmesi için duruşmayı erteledi.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Babaya iğrenç teklif! Kızı karşılığında para teklif ettiler! Babaya iğrenç teklif! Kızı karşılığında para teklif ettiler!

Dizi setinde kadınlararası taciz Dizi setinde kadınlararası taciz

Tacizcisini öldüren genç kız 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı Tacizcisini öldüren genç kız 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı

Level Hastanesi önünde taciz! Ekipler müdahale etti! Level Hastanesi önünde taciz! Ekipler müdahale etti!

Çalışanını taciz eden iş insanı partiden uzaklaştırıldı Çalışanını taciz eden iş insanı partiden uzaklaştırıldı

Editör: Virda Şahin