Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde Şafak Gazetesi’nin gündeme getirdiği ve çok sayıda vatandaşın dikkatini çeken “Zonguldak’ta iş insanından çalışanına taciz” başlıklı haber, kamuoyunda yer edindi. Çok sayıda kişinin de yorum yaptığı ve binlerce kişinin okuduğu haberin ardından, habere konu olan kişinin ismi ise en çok merak edilen detay oldu. Yasalar gereği ise şahsın ismine haberde yer verilemedi. Öte yandan, adı taciz olayında geçen şahsın, bir süre önce benzer olaylar nedeniyle partiden uzaklaştırıldığı öne sürüldü.

Evli olan şahsın, evlilik dışında da, özel hayatı çerçevesinde bazı olaylalar yaşadığı ve bu olayların parti içerisinde de duyulmasıyla başka konular bahane edilerek parti yönetimi ile ilişiği kesildiği de diğer iddialar arasında yer aldı. Ayrıca, partinin konuyu daha önceden bildiği ve kamuoyundan sakladığı öne sürüldü. 

Önceki haberimizde, iş başvurusunda bulunan kadının, iş insanının “Beraber otelde kalalım. Ailen buna müsaade etsin. Geri kafalı olmamak gerekiyor” şeklinde teklifi ile karşı karşıya kalmıştı. Aynı kadının farklı bir işyerinde çalışmaya başladığı ve yine aynı iş insanın orada da tacizlerine maruz kaldığı iddia edilmişti.  

Özel Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu