2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da, sezonun henüz başında peş peşe yaşanan sakatlıklar can sıkıcı noktaya geldi. Teknik direktör Mustafa Özer, antrenmanda bu konuya temas ederken, “Ciddi sakatlık sıkıntılarımız var” ifadelerinde bulundu.

Beyaz grupta geride kalan 4 maçta henüz galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor, bu yetmezmiş gibi bir de üst üstte gelen sakatlıklarla boğuşuyor.

1461 Trabzon’la oynanan sezonun ilk maçında çapraz bağı kopan ve dün başarılı bir ameliyat geçiren ön libero Mevlüt Çelik’in yanı sıra forvet oyuncusu Burak Aydın ve sağ bek Necmi Çoban’ın yaşadığı sakatlıklara, bu kez stoper Fuat Yaman dâhil oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü iç sahada Diyarbekirspor’la oynanan karşılaşmada ilk 11’de görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, kasığında yaşadığı problem üzerine oyuna devam edemedi.

Devre arasında yerini mevkidaşı Nuri Terliksiz’e bırakan Fuat Yaman’ın çekilen MR’ında, kasığında 1,5 cm yırtık tespit edildi. Yaman, sahalardan en az 3 ay uzak kalacak.

Teknik direktör Mustafa Özer, antrenman uygulamasında spor medyasına yaptığı genel değerlendirmede sakatlıklara dikkat çekti.

Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor

Ligin henüz ilk maçında sakatlanıp çapraz bağ ameliyatı olan Mevlüt Çelik’in sezonu kapattığına dikkat çeken Özer, iki haftadır takımdan uzak olan Burak Aydın’ın geri dönüşünün yine bir iki haftayı bulacağını, sağ bek Necmi Çoban’ın da yavaş yavaş toparlamaya çalıştığını belirterek, “Sakatlık sıkıntılarımız var. Mevlüt, Necmi, Burak bizim için önemli oyuncular. Mevlüt sezonu kapattı. Diğer arkadaşlarımızın zamana ihtiyacı var. Fuat Yaman da Diyarbekirspor’la oynadığımız son maçta sakatlandı. Kasığında yırtık tespit edildi. Oyundan alma sebebimiz sakatlıktı. Sakatlıkların peş peşe gelmesi canımızı sıkıyor. Bunda da bir hayır vardır. Her şeye rağmen bu işin üstesinden geleceğiz.” dedi.

SPOR SERVİSİ

FUAT

Editör: Hüseyin EKİNCİ