Zam yağmuru devam ediyor! Zam yağmuru devam ediyor!

Zonguldak Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik, Borsa yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Çelik, borsa yatırımcılarının önümüzdeki süreçte zarar göreceğini söyledi.

Kur korumalı mevduat hesabından çıkan vatandaşların borsaya girdiğini söyledi. Borsa konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan Çelik, "Borsanın ben çok ciddi bir düzeltme yapacağını ve geri geleceğini tahmin ediyorum. Borsadaki şirketlerin yani yeni giren şirketlerin halka arzlarının sebebi kredi alamamaları bankalardan. Onun için halka arza yönelme kaynaklanıyor. Borsada ciddi anlamda bir düzeltme yani düşüş olacağını bekliyorum. Doları 40 lira sene sonu kırk diye söylemiştim. Belki sene sonunda biraz geçeri çünkü seçimlerden dolayı tutacaklardır. Kesinlikle öncelikle altın ONS bazında düşük yüzde 20-30 civarında, döviz grubuna göre daha fazla prim yapacak. Kesinlikle altın bir numara, döviz iki numara. Kur korumalı mevduattan çıkışların borsaya yönelmesinde şimdi bir hareket gibi görünür ama döviz çıktığı için ciddi anlamda geri gelecektir.

“EN GÜVENLİ YARIRIM ALTIN”

En güvenli, en sağlam liman Altın alın, rahat uyuyun. Macera aramaya gerek yok. Kesinlikle Külçe altın diyorum ve fiziki olarak alın. Bankalara 120 lira, 130 lira efendim hafta sonları 150-180 lira fark vermeyin. Biz de yaz da kışta da akşam da sabah da tatilde de hafta sonları da yine gramında elli lira alım satım farkıyla en cazip kuyumculardır bu konuda” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-09-14-at-12.31.06

Editör: Murat Barutçu