Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 12’nci hafta karşılaşmaları, yılbaşının 31 Aralık’a denk gelmesi üzerine, 30 Aralık Cumartesi gününe kaydırıldı.

Düzce, Eskişehir ve Ankara’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmalar Çilimli Belediyespor-Eskişehirspor, Eskişehir Yunusemrespor-Kaynaşlı Belediyespor, Geredespor-1926 Polatlı Belediyespor, Ankara TKİ Spor-Alaplı Belediyespor, Eskişehir Demirspor-Kırşehir Gençlik Hizmetleri, Sincan Belediyespor-Ereğli Belediyespor arasında oynanacak.

TEMSİLCİLERİMİZ BAŞKENT YOLCUSU

Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi? Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi?

Grupta, haftaya 20 puanla 6’ncı sırada giren Alaplı Belediyespor ile 18 puanla 8’inci sıradaki Ereğli Belediyespor, Cumartesi mesaisinde Başkent Ankara’da puan arayacak. Alaplı Belediyespor, Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda Ankara TKİ ile karşılaşacak. Ereğli Belediyespor ise, Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda Sincan Belediyespor’un konuğu olacak.

Bu iki maçın yanı sıra futbolseverlerin gözü, 25 puanla lider Eskişehirspor ile 23 puanla 4’üncü sıradaki Çilimli Belediyespor arasında, Çilimli İlçe Stadı’nda oynanacak maçta olacak. Bilindiği üzere Eskişehirspor ligde son iki maçtan puansız ayrıldı.

Öte taraftan, Bölgesel Hakem Atama Kurulu haftanın maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Kurul, Ankara TKİ Spor-Alaplı Belediyespor maçına Uşak bölgesinden bölgesel hakem Rıdvan Altıntaş’ı atadı.

Sincan Belediyespor-Ereğli Belediyespor maçını ise, İstanbul bölgesinden bölgesel hakem Burak Sarıgöl yönetecek. Bu maçta birinci yardımcı hakem olarak görev yapacak kadın bölgesel yardımcı hakem Esra Arıkboğa, hakemliğe Zonguldak’ta başlamış, uzun yıllar başarıyla görev yaptıktan sonra iki yıl önce hakemlik kaydını işi dolayısıyla gittiği İstanbul’a aldırmıştı.

30 ARALIK CUMARTESİ

Saat 14.00 Çilimli İlçe Stadı: Çilimli Belediyespor-Eskişehirspor (Gökhan Şenel-Edirne)

Saat 14.00 Necdet Yıldırım Futbol Sahası: Eskişehir Yunusemrespor-Kaynaşlı Belediyespor (Deniz Güven-İstanbul)

Saat 14.00 Gerede İlçe Stadı: Geredespor-1926 Polatlı Belediyespor (Alper Cesur-Bursa)

Saat 14.00 Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı: Ankara TKİ Spor-Alaplı Belediyespor (Rıdvan Altıntaş-Uşak)

Saat 14.00 Osmangazi Üniversitesi Stadı: Eskişehir Demirspor-Kırşehir Gençlik Hizmetleri (Rahmi Fatih Ant-İzmir)

Saat 14.00 Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı: Sincan Belediyespor-Ereğli Belediyespor (Burak Sarıgöl-İstanbul)

SPOR SERVİSİ

hakem alaplıreğli

Editör: Hüseyin EKİNCİ