Zonguldak'ta, Galatasaraylı gençlerin kurduğu UltrAslan Zonguldak taraftar grubu, Kovid 19 salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın #evdekal çağrısına uyan 65 yaş üstü vatandaş ile ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Sosyal sorumluluk düşüncesiyle hareket eden grup üyeleri, Merkez, Çaycuma, Gökçebey ve Karaman'da önceden tespit edilen 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi 35 vatandaş ve aileye gıda yardımını bugün itibariyle dağıttı.

Vefalı  davranışlarından dolayı spor kamuoyunda büyük takdir gören grup, "Güzel ülkemiz ve şehrimiz için başlattığımız yardım kampanyası ile 35 ailemize el uzattık. Merkez, Çaycuma, Gökçebey ve Karaman'daki ailelere gerekli gıda kolilerimizi ulaştırdık. Ülkemizin geçtiği bu sağlık savaşından bir an önce kurtulup insanların eski sağlığına tekrar kavuşmasını dileriz. UltrAslan Zonguldak olarak bu sosyal sorumluluk projesinde yardımını esirgemeyen büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ederiz. Bu virüs illetinden hep beraber kurtulacağız" şeklinde açıklamada bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ 

Editör: Haber Merkezi