Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, şike iddiaları üzerine soruşturma açılan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Maçın üzerinden iki hafta geçmesine rağmen hala kararını vermeyen Etik Kurulu ve Türkiye Futbol Federasyonu’na  çağrıda da bulunan Kırmızı-Lacivertli Başkan, açıklamasının son bölümünde, şuana dek konuya dair hiçbir sosyal medya paylaşımı ya da açıklamada bulunmayan AK Parti Zonguldak milletvekillerinin neden sessiz kaldığına yönelik sorulan soru üzerine, “AK Parti’den milletvekillerimiz ve diğer arkadaşlarımızın açıklama yapmaması çok manidar. Ama onları suçlamak istemiyorum. Çok fazla bu işin içine girmek istemediler. Ama bir açıklama yapabilirlerdi. Bir gündem yaratabilirlerdi” açıklamasında bulundu.

Başkan Demir, bu süreçte CHP milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın, bu işi sürekli gündemde tuttuğunu dile getirerek, “Deniz Yavuzyılmaz futbolu ve Zonguldak’ı seven bir arkadaşımız. Bu işi gündeme taşıdı ve sürekli gündemde tuttu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

SPOR SERVİSİ

Fatih Bektaş Kocaelispor'dan ayrıldı, 2. Lige gitti... İşte Fatih'in yeni takımı! Fatih Bektaş Kocaelispor'dan ayrıldı, 2. Lige gitti... İşte Fatih'in yeni takımı!

Editör: Hüseyin EKİNCİ