2. Lig Beyaz grupta, 37’nci haftada 0-0 berabere biten ve uzlaşı iddiaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun soruşturma başlattığı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının skoruna bağlı olarak küme düşen Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor.

Zonguldak Kömürspor transfer dosyasını açtı… Elmas’tan iki imza birden Zonguldak Kömürspor transfer dosyasını açtı… Elmas’tan iki imza birden

TFF YouTube kanalından canlı yayınlanan ve ligdeki kaderiyle alenen oynandığı görülen Zonguldak Kömürspor, Etik Kurulu tarafından sürdürülen incelemenin en adil ve hızlı bir şekilde sonuçlanmasını istiyor. Aradan geçen 15 günlük süreye rağmen hala sürümcemede olan uzlaşı dosyasıyla ilgili kararın gecikmesinin nedenine anlam veremeyen Kırmızı-Lacivertli kulüp, 16 Mayıs Perşembe (yarın) konuya dair basın açıklaması düzenleyecek. Kulüp Başkanı Salih Demir’in, Dedeman Otel’de saat 10.00’da düzenleyeceği basın açıklamasına, tribün liderleri de katılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) en hızlı ve adil bir şekilde karar vermesi adına düzenlenecek basın toplantısıyla hakkını arayacak Kırmızı-Lacivertli kulüp, buna rağmen kısa sürede karar çıkmazsa, bu defa sesini daha gür duyurmak adına İstanbul’a, yönetim kurulu üyeleri ile taraftarların da katılımıyla “Temiz Futbol İstiyoruz” yürüyüşü başlatacak.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Yönetimi, basın açıklaması ve sonrasında yapılması planlanan yürüyüşe dair şu açıklamayı yaptı:

“Kulüp Başkanımız Salih Demir, 16 Mayıs Perşembe (yarın) günü saat 10.00’da, Dedeman Otel’de tribün liderlerinin de hazır bulanacağı ortamda, şike iddiaları üzerine inceleme başlatılan ve TFF Etik Kurulu tarafından soruşturma süreci devam eden Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçına ilişkin basın toplantısı düzenleyecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) en hızlı ve adil bir şekilde karar vermesi adına düzenlenecek basın toplantısıyla hakkını arayacak olan kulübümüz, buna rağmen kısa süre içinde yine karar çıkmazsa, sesini daha gür bir şekilde duyurabilmek için yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarımızın da katılımıyla “Temiz Futbol İstiyoruz” adı altında İstanbul yürüyüşü başlatacaktır. Spor kamuoyuna duyurulur...”

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ