"Selvi Boylum Al Yazmalım" aracının ikizi "Selvi Boylum Al Yazmalım" aracının ikizi

Kastamonu Haber – Hanönü ilçesinde dün akşam gökyüzünde, hiç bulut yokken oluşan siyah dağ ve balık siluetleri vatandaşlarda merak uyandırdı. İlçeye bağlı Kavak köyünde yaşayan vatandaşlar, bu olağanüstü görüntüyü cep telefonlarıyla kaydederek şaşkınlıklarını ve meraklarını dile getirdi.

Kavak Köyü Kooperatif Başkanı Satı Kızılırmak, olayı şu şekilde anlattı: "Dün akşam akşam ezanına 10 dakika kala çay içmek için balkona çıktım. Kız kardeşim, 'Ağabey gökyüzünde bulut var' dedi. Ben de bu havada bulut olmaz dedim. Dikkatli bakınca buluta benzemiyordu, değişik bir şeydi. Önce yunus balığı gibi gördüm. Görüntüyü tam olarak o zaman alamadım. Biz, telefonu çıkarıp kamerayı açana kadar değişik şekillere girdi. Dağ gibi oldu, ardından sırt üstü yatmış insan şeklini aldı, insan yüzü göründü. Çektiğimiz videolarda zaten insan silueti gözüküyor. Videolarımızda bu siluetler görünüyor. Bulut değildi, eminim."

Ebru Uzun,  "Şehrimizin geleceğini çıkar odaklarına teslim etmeyeceğiz" Ebru Uzun, "Şehrimizin geleceğini çıkar odaklarına teslim etmeyeceğiz"

Kızılırmak, o anları görüntülemek için hızlı davrandıklarını ve gökyüzünde şekillerin belirdiği yerde uzun süre kaldığını ifade etti. İlçedeki vatandaşlar da bu olağanüstü doğa olayına şaşkınlık ve merakla yaklaşarak ne olduğunu anlamaya çalıştıklarını belirtti.

Bölge halkı, doğal olayların nasıl ve neden meydana geldiğini araştırarak, ilgi çekici görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Olaya dair uzmanların da görüşlerini alarak neyin sebep olduğunun anlaşılmasını umut ediyorlar. Gökyüzünde beliren bu ilginç siluetlerin sebebi hakkında şu an için net bir açıklama yapılamamış durumda. Araştırmalar ve incelemeler sürdükçe olayın perde arkasındaki gerçek nedeni belirlemek adına çalışmalar hız kazanmış durumda. İHA

Otomobil takla attı! 1 yaralı! Otomobil takla attı! 1 yaralı!

Dayılarını silahla vurup kaçtı! 1 ölü, 1 ağır yaralı! Dayılarını silahla vurup kaçtı! 1 ölü, 1 ağır yaralı!

AW939493_03

Köyde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu Köyde çıkan yangında 3 ev alevlere teslim oldu

AW939493_01

AW939493_02

Editör: Virda Şahin